Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα 10 απαραίτητα καλλυντικά στο νεσεσέρ του χειμώνα

Τα 10 απαραίτητα καλλυντικά στο νεσεσέρ του χειμώνα

Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε όλο το μπουντουάρ μαζί σας. Αυτά είναι τα απαραίτητα για όλη τη μέρα και τη νύχτα.


1.Eνυδατική κρέμα. Επένδυσε σε μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου, που εκτός από ενυδάτωση και προστασία θα σου εξασφαλίσει και πρόληψη παράλληλα με αντιγηραντική δράση. Το δέρμα σου θα δείχνει πάντα φωτεινό, λαμπερό, ξεκούραστο και νεανικό ακόμη και τις ημέρες που ο καθρέφτης δεν είναι σύμμαχος.
Strivectin, StriVectinLABS Extreme Cream.
La Mer, Crème de la Mer Moisturizing Cream.

2.Κρέμα ματιών. Μην ξεχνάς πως τα μάτια δείχνουν 10 χρόνια μεγαλύτερα από την πραγματική σου ηλικία. Συνεπώς οι ανάγκες τους πολλαπλασιάζονται. Ενυδάτωση, λεπτές γραμμές ή ρυτίδες με μια καλή κρέμα μειώνονται και εσύ έχεις το πιο λαμπερό βλέμμα.
Kiehls, Midnight Recovery Eye.
La Prairie, Skin Caviar Luxe eye lift cream.

3.Foundation. Ένα make up με αέρινη υφή και τελείωμα σαν χάδι, από αυτά που δεν τα νιώθεις και γίνονται ένα με το δέρμα σου είναι από τα musthave προϊόντα κάθε ενημερωμένης beauty. Kάλυψη αλλά και φυσικότητα σε μια αλαβάστρινη επιδερμίδα.
Yves Saint Laurent, Youth Liberator.
Dior, DiorSkin Star

4.Παλέτα σκιών.Aν πρέπει να επενδύσεις απαραίτητα σε μια και μόνο παλέτα τότε χωρίς δεύτερη σκέψη επίλεξε μια σε nude αποχρώσεις. Ματ ή ιριδίζουσες υφές, κρεμώδεις ή μεταλλικές θα σου χαρίσουν το πιο εντυπωσιακό βλέμμα.
Bobbi Brown, Sandy Nudes Eye Palette.
Sephora, The Nude Eye look Volume 2 (limited edition).

5.Μascara. Το παιχνίδι της αποπλάνησης απαιτεί εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Μια καλή μάσκαρα για όγκο και μήκος θα απογειώσει το βλέμμα σου και θα χαρίσει πόντους εντυπωσιασμού, πόσο μάλλον αν είναι σε σκούρο μαύρο χρώμα και τη συνδυάζεις με έντονο eyeliner.
Lancôme, Grandiose.
Tom Ford Extreme Mascara.

6.Poύζ. Είτε σε κρεμώδη υφή είτε σε πούδρα η επιλογή του κατάλληλου ρουζ είναι υπόθεση εξαιρετικά σημαντική. Φρόντισε να μη λείπει από το νεσεσέρ σου ένα σε ροζ απόχρωση και ένα σε ροδακινί. Για sexy καλοκαιρινό αποτέλεσμα μην παραλείψεις ένα bronzer τερακότα.
Benefit, Majorette.
Clinique, Blushing Blush Powder Blush , Precious Posy.
Estee Lauder, Bronze Goddess Powder Bronzer.
7.Κραγιόν. Αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ σου που απογειώνει κάθε εμφάνιση. Ένα κλασικό κόκκινο, ένα nude για να το συνδυάζεις με smokeylooks και ένα απαλό ροζ αποτελούν τις ασφαλέστερες και διαχρονικότερες επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.
Giorgio Armani, Rouge Ecstasy 400.
Mac Lipstick Fleshpot.

8.Γαλάκτωμα Καθαρισμούπροσώπου και dryoil. Ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού, ιδανικά σε travelsize μέγεθος πρέπει να είναι πάντα στην τσάντα σου, όπως επίσης και ένα ξηρό λάδι που θα προσφέρει στο λεπτό βαθιά ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα.
La Roche –Posay, TolerianeDermonettoyant.
Nuxe, HuileProdigieuse.
Roger&Gallet, HuileGourmande, Fleur de Figuier.

9.Τσιμπιδάκι φρυδιών. Ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα πως είναι το πιο απαραίτητο σύνεργο ομορφιάς. Φρόντισε να είναι καλής ποιότητας για να μην ερεθίσει το δέρμα σου.
10.Άρωμα:Το άρωμα είναι αναμφισβήτητα το σήμα κατατεθέν κάθε γυναίκας. Είτε φρουτώδες, είτε με ξυλώδεις νότες θα σου χαρίσει μια νότα φρεσκάδας και αισθησιασμού και θα τραβήξει την προσοχή στο δευτερόλεπτο. Και γιατί όχι; Παίξε με τις νότες διαφορετικών αρωμάτων και αυτοσχεδίασε.
Estee Lauder, Modern Muse.
Jo Malone,Pine & Eucalyptus.
Yves Saint Laurent, Black Opium.

Η Εϋη Γεωργίου του All Things You Are είναι νικήτρια του Best Beauty Blog Award στα Marie Claie Blog Awards 2014.

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024