Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
7 σημάδια που πρέπει να σε κάνουν να φύγεις από το ραντεβού ομορφιάς

7 σημάδια που πρέπει να σε κάνουν να φύγεις από το ραντεβού ομορφιάς

Σοφία Ξυλιά, φωτό: imaxtree Κι εκεί που σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από ένα ραντεβού ομορφιάς που δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενες… μαθαίνεις ότι υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο: οι ανησυχητικές ενδείξεις που δεν αντιλήφθηκες! Διάβασε τι πρέπει να σου χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου την επόμενη φορά που θα έχεις ραντεβού για […]

Σοφία Ξυλιά, φωτό: imaxtree

Κι εκεί που σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από ένα ραντεβού ομορφιάς που δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμενες… μαθαίνεις ότι υπάρχει κάτι ακόμα χειρότερο: οι ανησυχητικές ενδείξεις που δεν αντιλήφθηκες!
Διάβασε τι πρέπει να σου χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου την επόμενη φορά που θα έχεις ραντεβού για αποτρίχωση, κούρεμα ή μανικιούρ, ώστε να είσαι προετοιμασμένη:
Αποτρίχωση με κερί από… δεύτερο χέρι
Είτε πρόκειται για αποτρίχωση στα φρύδια είτε στο μπικίνι, η εφαρμογή κεριού με ήδη χρησιμοποιημένη σπάτουλα ή αποτριχωτική ταινία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ότι νομίζεις. Τα νεκρά κύτταρα που μένουν πάνω τους από τον – αγνώστου ιατρικού ιστορικού – προηγούμενο πελάτη μπορεί να μεταφερθούν στον επόμενο, δηλαδή σε εσένα.
Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για αποτρίχωση με laser
Προτού ξεκινήσεις οποιαδήποτε θεραπεία με laser είναι αναγκαίο να λάβουν υπόψιν τους την απόχρωση μαλλιών και δέρματος, το προσωπικό κατώτερο όριο αντοχής σου στον πόνο και τυχόν ορμονικές διαταραχές. Όλοι οι παραπάνω παράγοντες διαμορφώνουν την πορεία της θεραπείας και το βαθμό αποτελεσματικότητας της αποτρίχωσης σε εσένα. Με λίγα λόγια, έτσι κρίνουν εάν θα πρέπει να προχωρήσεις σε αποτρίχωση με laser ή όχι.
Ο κομμωτής δεν δίνει σημασία στη γνώμη σου
Ο hair stylist δεν ρίχνει ούτε μια ματιά στη φωτογραφία με το κούρεμα ή χτένισμα που θα ήθελες να σου κάνει; Για να μη φύγεις με ένα κούρεμα που δεν σε κάνει να νιώθεις όμορφη, πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και φρόντισε το κούρεμα σου να είναι αποτέλεσμα συναπόφασης.
Το δωμάτιο μασάζ δεν λάμπει από καθαριότητα
Έχεις κάθε δικαίωμα να απαιτείς την τήρηση των κανόνων υγιεινής. Μπορεί στο δωμάτιο να παίζει την χαλαρωτική μουσική που λατρεύεις και να σου δίνουν ένα όμορφο ροζ μπουρνούζι, αλλά καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και στην καθαριότητα. Άλλωστε η κατάσταση του χώρου δείχνει το κατά πόσο σέβονται τον πελάτη και πώς πρόκειται να συμπεριφερθούν στο σώμα του.
Όταν το βερνίκι είναι αμφιβόλου ποιότητος
Πέρα από τα αποστειρωμένα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιούνται στο μανικιούρ, η ποιότητα των βερνικιών είναι επίσης ένα βασικό στοιχείο για να καταλάβεις αν η μανικιουρίστα σου παίρνει την δουλειά της στα σοβαρά. Πριν κλείσεις ραντεβού μαζί της ενημερώσου για τις μάρκες που χρησιμοποιεί.
Η μαγειρική ορολογία δεν ταιριάζει στις ανταύγειες
Το καραμελέ και το μελί σίγουρα ακούγονται λαχταριστά. Επειδή όμως ο καθένας μας έχει διαφορετική εικόνα γι’ αυτές τις αποχρώσεις, καλό θα ήταν να βεβαιωθείς ότι με τον όρο «ζεστό σοκολατί» ο κομμωτής σου εννοεί την σοκολάτα γάλακτος που εννοείς και εσύ, και όχι την σοκολάτα υγείας (για παράδειγμα). Μια φωτογραφία πάντα βοηθάει για να το διαπιστώσεις αυτό.
Εργαλεία hair styling που πάνε για απόσυρση
Δεν είναι θέμα μόδας, αλλά προστασίας της τρίχας. Όταν ένα πιστολάκι ή σίδερο για τα μαλλιά είναι πολυχρησιμοποιημένο, η θερμότητα διανέμεται άνισα με αποτέλεσμα την φθορά της τρίχας. Αν δεις ότι το εργαλείο είναι ξεφλουδισμένο σε κάποια σημεία ή μυρίζει καμένο μαλλί, ζήτησε την αντικατάσταση του άμεσα… όσο προλαβαίνεις!
Περισσότερες συμβουλές ομορφιάς στο blog So Sof της Σοφίας Ξυλιά.

woman.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024