Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστικά της ρώσικης ομορφιάς από την Ιrina Shayk

Τα μυστικά της ρώσικης ομορφιάς από την Ιrina Shayk

Το supermodel ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε υγιείς και λαμπερές.

Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη, φωτό: instagram

Από το 2007 που έκανε την εμφάνισή της στο ετήσιο τεύχος με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated η Ιrina θεωρείται ένα από τα καλύτερα και πολλά υποσχόμενα μοντέλα στο χώρο της μόδας. Τι κάνει όμως για να διατηρεί σε άψογη φόρμα το σώμα αλλά και το πνέυμα της;
Το εντυπωσιακό τοπ-μόντελ ξεκινάει τη μέρα του με ένα θρεπτικό πρωτεϊνούχο ρόφημα ενώ ανάμεσα στα γεύματα επιλέγει ένα ποτήρι κεφίρ ή φέτες από μάνγκο. To μυστικό για λαμπερό δέρμα σύμφωνα με την ίδια είναι τα άφθονα λαχανικά και το μουρουνέλαιο το οποίο λαμβάνει σε μορφή χαπιών.
Η γυμναστική που προτιμάει να κάνει για να βρίσκεται σε φόρμα είναι Pilates και Jiu Jitsu ενώ για να χαλαρώσει από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας επισκέπτεται ένα από τα αγαπημένα της κέντρα σπα στο κέντρο της Νέας Υόρκης.
Τα καλλυντικά ομορφιάς που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της είναι η κρέμα ημέρας και νύχτας Youth Code και το λάδι μαλλιών Extraordinary Hair Oil της L’Oréal Paris, που όπως αναφέρει η ίδια απλώνει στα ξηρά της μαλλιά κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. Η Irina συμβουλεύει επίσης να δοκιμάσουμε στην επιδερμίδα μας το λάδι καρύδας και όπως λέει η ίδια: »Απλώστε το στο δέρμα σας μετά το μπάνιο και σκουπιστείτε απαλά με μία πετσέτα. Απλά μαγικό!».
Πολύ βασικό για την Irina είναι να βάζει κάθε μέρα αντιηλιακό στην επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού και των χεριών ενώ η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς, που την έχει πάρει από την μητέρα της, είναι κάθε πρωί μόλις ξυπνήσει να περνάει από το όλο πρόσωπό της παγάκια για φυσικό lifting.
Ένα από τα πράγματα που δεν ξέραμε για την Irina είναι ότι είναι λατρής της κλασικής λογοτεχνίας ενώ η καλύτερη ώρα για να διαβάσει το αγαπημένο της βιβλίο ( είναι ο »Ηλίθιος» του Ντοστογιέφσκι ) είναι στην μπανιέρα, όταν απολαμβάνει το ζεστό της μπάνιο.

woman.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024