Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το detox της Gwyneth πριν τα Όσκαρ

Το detox της Gwyneth πριν τα Όσκαρ

Όταν προετοιμάζονται για τα όσκαρ, οι σταρ διαλέγουν τις καλύτερες δίαιτες.

Ευφραιμίδη Μαρίλη

Οι σταρ που αγαπούν το σώμα τους και προσέχουν την υγεία τους, είναι πάντα προσεκτικές με τους ειδκούς τους οποίους εμπιστεύονται. Η Γκουίνεθ Πάλτροου, Κόρτνι Κοξ και η Ντόνα Κάραν.επισκέπτονται κατά καιρούς τον Αλεχάντρο Γιούνγκερ, έναν γιατρό διαφορετικό από τους άλλους.
Ο νεοϋορκέζος παθολόγος και καρδιολόγος πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να φροντίσουμε την υγεία και την ευεξία είναι να απαλλάξουμε το σώμα από τις τοξίνες. «Σαν αποτέλεσμα θα μεταμορφωθούμε, θα θεραπευθούμε από ασθένειες, θα ξεφορτωθούμε τα περιττά κιλά και θα νοιώσουμε για πρώτη φορά τι θα πει υγιής» λέει ο ίδιος.
«Η ιατρική γνώση του Αλεχάντρο σε συνδυασμό με την ολιστική εμπειρία του, μας δίνουν ένα πρόγραμμα που είναι ασφαλές, εύκολο και πετυχαίνει θεαματικά αποτελέσματα» γράφει η Γκουίνεθ Πάλτροου στο οπισθόφυλλο του βιβλίου του «Clean» («Καθαρός»). «Η σοφία και οι πληροφορίες του είναι βαθιά χρήσιμες και σου αλλάζουν τη ζωή».
Η προϋπηρεσία του στη διεύθυνση της κλινικής detox We Care, εκεί όπου ο Ματ Ντέιμον, η Άντι Μακ Ντάουελ και η Κρίστι Τέρλιγκτον έχουν πληρώσει 3.500 δολάρια τη βδομάδα για να τρώνε φρέσκα λαχανικά, να πίνουν χυμούς φρούτων και να κάνουν συχνές υδροθεραπείες καθαρισμού στο έντερο, τον έκανε αγαπημένο «ειδικό αποτοξίνωσης» των σταρ.
Πρόγραμμα: Το ιατρικό του πρόγραμμα διαρκεί τρεις εβδομάδες, ωστόσο υπόσχεται απαλλαγή από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου σε 7 μέρες και από την κατάθλιψη σε 14. Παρέχει 1000 έως 1500 θερμίδες τη μέρα με δύο shakes (χυμούς) και ένα γεύμα.
Πρωινό & δείπνο: Shake με πρωτεϊνούχο συμπλήρωμα μαύρου ρυζιού και φυτικό συμπλήρωμα διατροφής για να καταπολεμήσουμε τη λαιμαργία και να ενισχύσουμε την καύση του λίπους (από το cleanprogram.comης.
Μεσημεριανό: Κοτόπουλο stir-fried με λαχανικά και νουντλς ολικής άλεσης.
Περισσότερα στο site του προγράμματος Clean.

woman.in.gr

Sports in

Απείλησε με Κέιν η Μπάγερν – Εντυπωσιακή απόκρουση του Νόιερ σε σουτ του Βινίσιους (vids)

Στο 29’ ο Βρετανός έκανε το βολ-πλανέ, αλλά ο Λούνιν έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε – Στο 40’ ο Νόιερ απέκρουσε το επικίνδυνο σουτ του Βινίσιους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024