Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πες μου τι τρως στο γραφείο να σου πω ποιος είσαι

Πες μου τι τρως στο γραφείο να σου πω ποιος είσαι

Πως αυτό που επιλέγεις να φας στον χώρο εργασίας σου προσδιορίζει το τι είσαι.

Κέλλυ Κουναλάκη, φωτό: Shutterstock


Σαλάτα
Ένας άνθρωπος με αυτοπειθαρχία, που πιστεύει στην υγιεινή διατροφή και έχει σίγουρα γερά σαγόνια (για να μασάει καλά όλη αυτή την πρασινάδα). Είσαι αυτό που θα λέγαμε στο γραφείο «Το Πρότυπο». Σίγουρα έχεις έναν άντρα δίπλα σου έτοιμο να παραγγείλει σουβλάκια ή να σου φέρει μια τεράστια σακούλα με πατατάκια για την δύσκολη πείνα που έχει έρθει μερικές ώρες μετά και αφού το έχεις παίξει καλό παιδί στην δουλειά.
Σάντουιτς
Είσαι αξιόπιστη, ακολουθείς το εύκολο και το στάνταρ που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στην προετοιμασία. Επίσης, είσαι το άτομο που κρατά ημερολόγιο με αυτά που τρώει στο Instagram και προσπαθεί να ανταγωνιστεί τον διευθυντή του που ανεβάζει αντίστοιχα πιάτα από gourmet εστιατόρια, θαλασσινά και ψαγμένα βιολογικά προϊόντα.
Σουβλάκι (χθεσινό)
Εντάξει, καταλάβαμε όλοι ότι χθες ξενύχτισες, ήπιες και παρήγγειλες σουβλάκια /πίτσα /μεξικάνικο που δεν κατάφερες να φας ολόκληρο την ώρα που έπρεπε. Και σήμερα το κουβαλάς μαζί σου στο γραφείο. Αλλά δεν είναι λίγο βαρύ το να φας ένα χθεσινό σουβλάκι στις 12 το μεσημέρι; Είσαι απρόβλεπτη και αυθόρμητη, αλλά πρόσεξε το αυτό όταν πρόκειται για το στομάχι σου.
Σούσι
Ωραίο όταν το βλέπεις, ακόμη καλύτερο όταν το γεύεσαι, απογοητευτικό όταν συνειδητοποιείς το πόσο γρήγορα το έχεις καταναλώσει, ενώ νιώθεις πως είσαι ακόμη στην αρχή. Σύντομα θα χρειαστεί αν φας κάτι επιπλέον για να ταΐσεις το μεγάλο κενό στο στομάχι σου που δεν κατάφεραν να καλύψουν τα 8 maki rolls. Σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και γρήγορα τα υιοθετείς, ειδικά όταν εμπεριέχουν στοιχεία που βοηθούν την καλή υγεία.
Τρία μαρτίνι
Τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά, ε; Σίγουρα έχεις πολλά στο κεφάλι σου και σίγουρα αυτός δεν είναι ένας τρόπος για να τα αντιμετωπίσεις.
Σπιτικό μαγειρευτό φαγητό
Ωραία, αυτό μοιάζει με την ιδανική επιλογή. Ξεκάθαρα είσαι το άτομο που ενηλικιώνεται πιο ομαλά από όλους και ξέρει να διαχειρίζεται τον χρόνο του. Επίσης είσαι υπεύθυνος άνθρωπος, οργανωτικός και ξέρεις να διευθετείς τις υποχρεώσεις σου.
Καθόλου φαγητό
Ποια είσαι εσύ;

woman.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024