Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι τρώνε οι άγγελοι της Victoria's Secret

Τι τρώνε οι άγγελοι της Victoria’s Secret

Ναι, ακόμη και τα burgers επιτρέπονται.

Παπαναστασίου Ευφροσύνη


1. Adriana Lima
Η 33χρονη καλλονή και μητέρα δύο παιδιών, ορκίζεται στο boxing και τις πιλάτες, από τότε που γέννησε την πρώτη της κόρη Valentina, το 2009. Η διατροφή της είναι πλούσια σε ψάρια, κοτόπουλο, κόκκινο κρέας και ψητά λαχανικά. Για πρωινό συνήθως προτιμά το πλιγούρι βρώμης με σταφίδες και τα ασπράδια αυγών. Στο βραδινό, περιορίζεται σε μία μόνο σαλάτα με πράσινα λαχανικά. Για σνακ καταναλώνει καρότα, αγγούρια, μερικές φορές και ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας και μία κουταλιά μέλι, για ενέργεια. Λίγες μέρες πριν το μεγάλο σόου αποφεύγει τις στερεές τροφές και περιορίζεται στην κατανάλωση αφθονίας υγρών.
2. Alessandra Ambrosio
Eίναι επίσης μητέρα δύο παιδιών. Θεωρείται πως εκείνη είναι που πρέπει να ευχαριστούν οι γυναίκες για το διάσημο πρόγραμμα γυμναστικής Brazil Butt Lift, που επινοήθηκε από τον personal trainer της Αmbrosio, Leandro Carvalho. H Ale γυμνάζεται σχεδόν καθημερίνα με ασκήσεις με ελαστικά σχοινιά, spinning, capoeira και βαράκια. Τα πράγματα δεν είναι τόσο αυστηρά με τη διατροφή της. Για πρωινό, έχει αυγά και μπέικον (ευχαριστούμε Ale), για μεσημεριανό μία μερίδα κρέας και πράσινη σαλάτα, και το απόγευμα συνοδεύει τον καφέ της με καρύδια ή κάποια μπάρα δημητριακών.

3. Miranda Kerr
Στο μπαλέτο, τη yoga και τις πιλάτες οφείλει το κορμί της η 31χρονη Kerr. Το διατροφικό πλάνο της Αυστραλής καλλονής συντίθεται από 80% υγιεινές τροφές, ενώ για το υπόλοιπο 20% ενδίδει στις ένοχες απολαύσεις της (παγωτά, σοκολάτες, κλπ). «Προτιμώ τις αλκαλικές τροφές, πίνω φιλτραρισμένο νερό, επιλέγω φρέσκα προϊόντα και αποφεύγω το κρέας» λέει η ίδια.
4. Behati Prinsloo

Εκτός από πιλάτες, το 25χρονο μοντέλο από τη Ναμίμπια αφιερώνει τον περισσότερο από το χρόνο της στο κολύμπι και τα water sports (όπως το σερφ και το paddle boarding). Πίνει πολύ νερό και προτιμά τις ομελέτες, το αβοκάντο και τις φρυγανιές για πρωινό.
5. Candice Swanepoel
Στην πλάτη, το ισχύο και την ισορροπία εστιάζει ο personal trainer της Candice, Justin Gelband, μέσω του kick boxing και της γυμναστικής με ελαφριά βαράκια. Και ναι, οι πίτσες και τα μακαρόνια επιτρέπονται στη διατροφή του σούπερμοντελ: «Λατρεύω τα κρουασάν, την πίτσα, τα μακαρόνια, τα αυγά και τις μπριζόλες. Όπως και τα λαχανικά και τις ομελέτες».
6. Erin Heatherton
H Heatherton κάνει cardio και yoga 4 φορές την εβδομάδα. Για να διατηρήσει την ενέργεια της σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας τρώει συχνά και μικρά γεύματα, κυρίως πρωτεΐνες, λαχανικά, καρύδια και granola.
7. Doutzen Kroes

Το σούπερμοντελ τονίζει πως το κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό είναι σημαντικό να πειραματιζόμαστε με τις διατροφικές μας συνήθειες μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα. Για την Doutzen, το πιο σημαντικό είναι η κατανάλωση φυσικών τροφών όπως τα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά, τα άπαχα κρέατα, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και οι ανάλατοι ξηροί καρποί.

8. Karlie Kloss
Το σώμα της Karlie έχει βρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των αυστηρών στανταρ της υψηλής ραπτικής και του sexiness των αγγέλων της Victoria’s Secret χάρη στις πιλάτες και τη yoga. Το νεαρό μοντέλο προτιμά τα φυσικά smoothies, το γάλα αμυγδάλου, το γιαούρτι, τα δημητριακά, τα αμύγδαλα, τη μαύρη σοκολάτα, τα βατόμουρα και το ελαιόλαδο.
9. Lindsay Ellingson

«Το θεωρώ πιο σέξι και πιο θηλυκό να έχεις καμπύλες. Για αυτό και έβαλα στη διατροφή μου τροφές όπως το βούτυρο αμυγδάλου, το φυστικοβούτυρο και τα πρωτεϊνούχα ροφήματα»
10. Lily Aldridge

Προτιμά να εστιάζει σε περιοχές όπως τα οπίσθια και τα χέρια τις οποίες και προσπαθεί να τονώσει σχεδόν καθημερινά με ασκήσεις boxing και πιλάτες. Δηλώνει φαν της δίαιτας εκείνης που προσαρμόζεται στην ομάδα αίματός σου. Που και πού ενδίδει στα αγαπημένα της burgers (ναι, μαζί με τηγανητές πατάτες).

woman.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024