Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εφέ βινύλ στα μαλλιά

Εφέ βινύλ στα μαλλιά

Η γυαλιστερη τρίχα είναι η νέα αξία.

Γκασιάμη Δήμητρα

Στο red carpet οι κομμωτές προσαρμόζουν πλέον το χρώμα, την κουπ και το χτένισμα έτσι ώστε να αναδεικνύεται η λάμψη της τρίχας κάτω από τα φώτα των προβολέων. Και φυσικά ξέρουν ότι τα καστανά και γενικότερα οι πιο σκούροι τόνοι αντανακλούν το φως αντί να το απορροφούν.
Αντίθετα, τα ξανθά και τα κόκκινα συνήθως είναι πιο θαμπά και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα για να αποκτήσουν λάμψη. Ίσως επειδή έχουν υποστεί και αρκετές τεχνικές εργασίες. «Οι χημικές επεμβάσεις -βαφές, περμανάντ, ισιωτικές- επηρεάζουν τη συνοχή των λεπιών της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται ματ και θαμπά», μας λέει ο ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων Teo Γιώργος Σφακιανάκης.
«Βέβαια τώρα πια έχουμε στη διάθεσή μας εξειδικευμένα προϊόντα που την επαναφέρουν με δραστικά συστατικά όπως λάδι ελιάς, αβοκάντο, καριτέ, καρπούς acai και εκχυλίσματα φρούτων». Για αληθινό εφέ που θυμίζει βινίλ, όμως, προτείνεται το TSS (Τeo Secret Shine), μια θεραπεία που διαρκεί 10 λεπτά και μεταμορφώνει την εικόνα των μαλλιών.
Εφαρμόζεται συνήθως ανάμεσα σε δύο βαφές ώστε να δώσει λάμψη και να φρεσκάρει το ρεφλέ στα ήδη βαμμένα μαλλιά. Ο hair stylist Πάνος Καλλίτσης εφαρμόζει μια τεχνική με αλόη, έλαια argan, jojoba και αγριλιάς που ενεργοποιούνται με τη βοήθεια ενός μηχανήματος με όζον και οξυγόνο.

woman.in.gr

Sports in

Ρεάλ – Μπάγερν 2-1: Αδιανόητη ανατροπή και επική πρόκριση στον τελικό για τους Μαδριλένους (vids)

Με δύο γκολ του Χοσέλου στα τελευταία λεπτά (88’ – 90+1’), η Ρεάλ έκανε την ολική ανατροπή απέναντι στην Μπάγερν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024