Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τεστ: σας πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά;

Τεστ: σας πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μολύβι και ένας χάρακας.

Παπαναστασίου Φρόσω / φωτό: abacapress.com

Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί κάποια στιγμή αν θα μας ταίριαζε το lob ή το bob (μιας και είναι και φέτος μεγάλο trend) ή κάποια άλλη κουπ πολύ πιο κοντή από αυτή που είχαμε μέχρι τώρα.
Τις περισσότερες φορές ζητάμε τη γνώμη του κομμωτή ή των φίλων μας, αλλά η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα το μετανιώσουμε.
Να όμως τελικά που υπάρχει ένας τρόπος να βεβαιωθούμε ότι το κοντό θα μας πηγαίνει: ο κανόνας των 5.7 εκατοστών. Τον ανακάλυψε ο hairstylist και product innovator, Τζον Φρίντα μαζί με τον υπεύθυνο του γνωστού hair salon Color Wow, Τζάιλς Ρόμπινσον.
«Ο Τζον παρατήρησε διάφορα πρόσωπα και κατάλαβε πως η γωνία της γνάθου καθορίζει το αν θα σου πηγαίνει το κοντό ή το μακρύ μαλλί», λέει ο Τζάιλς, που εγγυάται πως με τον τρόπο που ανακάλυψαν μπορείς να βεβαιωθείς πολύ εύκολα και γρήγορα αν οι κοντές κουπ ταιριάζουν στο πρόσωπό σου.
Ο κανόνας λοιπόν λέει το εξής: βάλε ένα μολύβι ή ένα στυλό οριζόντια κάτω από το πηγούνι σου και έναν χάρακα κάτω από το αυτί σου κάθετα. Δες πόσο λέει ο χάρακας, στο σημείο που συναντάει το στυλό. Αν μετράς λιγότερο από 5,7 εκατοστά, το πρόσωπο σου έχει τις τέλειες αναλογίες για το bob που ήθελες να έχεις τόσο καιρό. Αν είναι μεγαλύτερο από 5,7 εκατοστά, τα μακριά μαλλιά σου ταιριάζουν περισσότερο.
Ο Τζάιλς σχολιάζει: «Δύο σταρ που τους ταιριάζει το κοντό κούρεμα είναι η Κέιτι Χολμς, που έχει κοντό σαγόνι, και η Έμμα Στόουν που τα χαρακτηριστικά της δείχνουν ακόμα πιο όμορφα με το bob που έχει τώρα».
«Εκείνη που θεωρώ πως δεν της ταιριάζει καθόλου το bob, είναι η Τζέσικα Άλμπα. Αν και είναι πανέμορφη ό,τι και αν κάνει, αυτό το είδος κουρέματος δεν ταιριάζει και τόσο πολύ με τα χαρακτηριστικά της. Έχει μακρύ πηγούνι, για αυτό και τα μακριά μαλλιά της πηγαίνουν καλύτερα. Το ίδιο ισχύει και για την Κιμ Καρντάσιαν».

woman.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024