Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 βήματα για μαλλιά με όγκο

5 βήματα για μαλλιά με όγκο

Από την beauty blogger Εύη Γεωργίου.

φωτό: imaxtree

Βήμα 1ο :
Λούσε τα μαλλιά σου με ένα σαμπούαν ειδικά σχεδιασμένο για όγκο. Θα καθαρίσει την τρίχα σου σε βάθος και ταυτόχρονα θα ενισχύσει την πυκνότητα της. Φρόντισε να έχει ελαφριά και απαλή σύνθεση για να προσφέρει άμεσο όγκο και ταυτόχρονα να διατηρήσει τα μαλλιά σου δυνατά και πλούσια. Από τις καλύτερες επιλογές είναι το ΒainVolimifique της Kérastase.

Βήμα 2
ο :
Άπλωσε στα μαλλιά σου μια μικρή ποσότητα λαδιού. Αφενός θα τα τιθασεύσει αφετέρου θα δώσει θρέψη και έντονη λάμψη στο χτένισμα σου. Το Huile Prodigieusse της Nuxe είναι εξαιρετικό και πολυ χρηστικό.

Βήμα 3
ο :
Εφάρμοσε στα μαλλιά σου ένα ειδικό προϊόν styling. Aφροί, πούδρες σε μορφή σκόνης, gel και σπρέι είναι ιδανικά.
Αν αποφασίσεις να επενδύσεις σε μια πούδρα μαλλιών, από τις πιο αγαπημένες και αποτελεσματικές είναι η Prêt-à-Powder της Βumble&Bumble, φρόντισε να την απλώσεις στις ρίζες και να την τρίψεις με τα δάχτυλα σου. Τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν όγκο στο λεπτό. Και αν την εφαρμόσεις στις άκρες θα έχεις έναν εκπληκτικόδιαχωρισμόστις τούφες. Παράλληλα να θυμάσαι πως οι συγκεκριμένες πούδρες λειτουργούν και ως ξηρά σαμπουάν οπότε πέρα από την εκπληκτική υφή που θα χαρίσει στα μαλλιά σου θα τα διαμορφώσει φρεσκάροντας τη ρίζα και θα τους χαρίσει απίστευτο άρωμα.
Αν επιλέξεις προϊόν σε μορφή τζελ, το Tecni-Art Liss & Pump-Up της L’Oréal Professionnel, είναι μια κρέμα τζελ που χαρίζει εκτός από τέλειο σώμα και υπέρμετρο όγκο που διαρκεί ως και 72 ώρες, βελούδινο αποτέλεσμα λείανσης. Εφαρμόζεις μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά και χτενίζεις ανασηκώνοντας τις ρίζες.
Αν επιλέξεις αφρό, αφού τον απλώσεις από τις ρίζες ως τις άκρες θα δεις μια θεαματική και άμεση μεταμόρφωση στα μαλλιά σου με ξεχωριστό όγκο από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες. Από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς αφρούς είναι της Phyto το Phytopulp Mousse Volume Int που παράλληλα δημιουργεί και ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα.
Aν επιλέξεις σπρέι, φαντασμαγορικό και τρισδιάστατο όγκο και παράλληλα εκτυφλωτική λάμψη μπορείς να πετύχεις με το 3D Volumiser της GlamourCollectionτης TONI&GUY. To εφαρμόζεις από τη ρίζα ως τις άκρες σε βρεγμένα μαλλιά και στεγνώνεις.

Βήμα 4
ο :
Αφού εφαρμόσεις το κατάλληλο προϊόν styling θα πρέπει να στεγνώσεις τα μαλλιά σου σωστά. Για αισθησιακό όγκοκαι μαλλιά ανάλαφρα ο καλύτερος τρόπος είναι ανασηκώνοντας τη ρίζα των μαλλιών με το σεσουάρ και έχοντας το κεφάλι προς τα κάτω. Με τα δάχτυλα σου χτενίζεις τα μαλλιά και με τη βοήθεια μιας μεγάλης βούρτσας, εστιάζοντας πάντα στη ρίζα, συνεχίζεις το στέγνωμα.

Βήμα 5
ο:
Το τελευταίο αλλά από τα πιο αποτελεσματικά βήματα για υπέρμετρο όγκο είναι το κρεπάρισμα. Με μια χτένα κρεπαρίσματος, πιάνεις μια –μια τις τούφες στην κορυφή του κεφαλιού, κρεπάρεις τις τρίχες από κάτω φτάνοντας στη ρίζα και ταυτόχρονα ψεκάζεις με ένα σπρέι κρεπαρίσματος, όπως το WildStylers, Crepagedechignon της L’Oréal Professionnel. Σταθεροποιήσε το χτένισμα σου με μια ανάλαφρη λακ που θα σου εξασφαλίσει δυνατό φινίρισμα, κράτημα και διάρκεια, όπως της Redken το Forceful 23 Finishing Spray.
Περισσότερα beauty tips στο All things you are.

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024