Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Cara Delevingne είναι η Baby Doll

Η Cara Delevingne είναι η Baby Doll

Στον καινούργιο της ρόλο για τη μάσκαρα του YSL κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του σινεμά.

Μαρίλη Ευφραιμίδη

Πριν λίγο καιρό το μοντέλο της χρονιάς Cara Delevingne είχe αναγγείλει με τον τρόπο της στο Tweeter ότι θα είναι το νέο πρόσωπο της Yves Saint Laurent beauty με το δικό της τρόπο: «Μόλις τελείωσα την τελευταία μέρα γυρισματων για την @ysl cosmetics! Νοιώθω σαν baby doll! «.
Μόλις είδαμε το βίντεο καταλάβαμε τι εννούσε. Το μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία δανίζει το πρόσωπο της στην καινούργια μάσκαρα Baby Doll, με τέτοιο τρόπο ώστε γίνεται σαφές πώς είναι κάτι περισσότερο από μάσκαρα. «Είναι τρόπος ζωής».
Σχεδιασμένη σαν μουσικό video clip, η ταινία αποκαλύπτει την BabyDoll χαμένη στις αναμνήσεις της. Ένα άγγιγμα μάσκαρα στις βλεφαρίδες είναι αρκετό για να οδηγήσει το μυαλό σε ανατρεπτικές αλλά και χαρούμενες εικόνες, αναδρομές σε συναρπαστικές και πολύτιμες στιγμές, καθώς και σε φαντασιώσεις…
Οι σκέψεις της Baby Doll την πλημμυρίζουν, σαν ένας χείμαρρος στιγμών και αισθήσεων που ξεπηδούν από μια ψηφιακή εμπειρία. Μια μακρά και διαρκής αλληλουχία εικόνων διακόπτεται από μια νέα σειρά εικόνων καιαναμνήσεων.
Γι’ αυτό το film, επιλέχθηκε το συγκρότημα «La Femme» ώστε να δώσει το ρυθμό στις εικόνες με ένα remix του «Oh Baby Doll» του Chuck Berry που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1957. Η νέα εκδοχή έχει πιο ροκ χροιά, παραπέμπει στο coo lsurf – style attitude και ηχογραφήθηκε αποκλειστικά για τον oiko Yves Saint Laurent.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο και όσα συνέβησαν στη διάρκεια των γυρισμάτων.

woman.in.gr

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024