Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mia Farrow: τα πιο ωραία λουκ μιας αληθινής Beauty Icon

Mia Farrow: τα πιο ωραία λουκ μιας αληθινής Beauty Icon

Από την κουπ pixie στο "Μωρό της Ρόζμαρι" μέχρι τα γκλίτερ του "Υπέροχου Γκάτσμπι", τα λουκ της είναι πάντα πηγή έμπνευσης.

Δημέλλια Τζάρτζου

1. Εμφανίζεται στο «Peyton Place», ένα μυθιστόρημα για τα σκάνδαλα της Νέας μικρής τότε Αγγλίας που κυκλοφόρησε το 1964 και κέρδισε ακόμη περισσότερο κοινό με την εμφάνισή του στην τηλεόραση με συμπρωταγωνιστή τον Ryan O’Neal.
2. Το 1965 τιμήθηκε στα Golden Globe Awards ως η πιο υποσχόμενη νέα ηθοποιός.
3. Άφησε εποχή με το επιτυχημένο αγορίστικο κούρεμα για την ταινία «Rosemary’s Baby» και χαράχτηκε στη μνήμη του κοινού. Αν και τo 1997 αποκάλυψε στους New York Times ότι η μεταμόρφωσή της από μία χαριτωμένη ξανθιά σε μία εμβληματική ξανθιά δεν έχει να κάνει με την παρέμβαση του Vidal Sassoon όπως άφησαν να εννοηθεί, αλλά η ίδια τα έκοψε έτσι ενώ γύριζε ακόμη την ταινία Peyton Place.
4. Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη βράβευσή της, έλαβε τα πρώτα θετικά σχόλια από τον Χολυγουντιανό Τύπο, ως η καλύτερη ηθοποιός για το ρόλο της στην ταινία τρόμου του Roman Polanski.
5. Το 1966 η Mia Farrow παντρεύτηκε τον Frank Sinatra αν και είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας (εκείνη 21 και εκείνος 50).
6. Ταξίδεψε με την αδερφή της Prudence, τον Donovan και τους Beatles στην Ινδία για να μάθουν την τέχνη του υπερβατικού διαλογισμού από τον Maharishi.
7. Το 1970 παντρεύτηκε το Γερμανό συνθέτη André Previn και έκοψε τα μαλλιά της σε μία αυστηρή στρογγυλή κουπ που τόνιζε την απόκοσμη ομορφιά της. Στα εννέα χρόνια του γάμου τους απέκτησαν μαζί 3 παιδιά και υιοθέτησαν άλλα 3.
8. Το 1971 η Farrow είχε ακόμη την ίδια κουπ αλλά όχι τόσο αυστηρή.
9. Εξίσου εντυπωσιακή όπως πάντα ήταν και στην ταινία The Great Gatsby το 1974 με μαλλιά κυματιστά στο ύψος του πιγουνιού.
10. Το 1982 συνάντησε τον Woody Allen κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Α Midsummer Night’s Sex Comedy». Δούλεψαν μαζί σε ακόμη 13 ταινίες και είχανε σχέση όμως δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Το 1996 μαθεύτηκε ο χωρισμός τους όταν εκείνη έμαθε ότι ο Allen είχε σχέση με μία από τις θετές κόρες της τη Soon – Υί Previn.
11. Για πολλά χρόνια ακτιβίστρια και Πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNICEF, ταξίδεψε στη νότια Αφρική το 1998 μαζί με επώνυμους όπως η Naomi Campbell και η Kate Moss για ένα φιλανθρωπικό fashion show του Versace.
12. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με την ανθρωπιστική δραστηριότητα.

woman.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024