Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο δυνατές τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα

Οι πιο δυνατές τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα

Η beauty blogger Εύη Γεωργίου και νικήτρια στα Marie Claire Blog Awards απαριθμεί τις πιο hot τάσεις του χειμώνα.

Τα φετινά trends ξεκινούν από τις κλασικές επιλογές όπως οι πιο φυσικοί, nude τόνοι για να καταλήξουν σε πιο θεατρικές, με έντονες βλεφαρίδες και smokey τελειώματα, ικανοποιώντας απόλυτα κάθε γούστο και προτίμηση.
Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις για το φθινόπωρο / χειμώνα 2014-2015:
#1. Nude
Μια από τις πιο διαχρονικές και κολακευτικές τάσεις παρουσιάστηκε στα ντεφιλέ μεγάλων οίκων όπως Alexander McQueen, Valentino, Givenchy. Η κορυφαία make up artist Pat McGrath εστίασε στη φυσική, αλαβάστρινη επιδερμίδα που εντυπωσιάζει με την απλότητά της και βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με ροδαλά bitten χείλη και μάγουλα σε ροδακινί τόνους.
Προτεινόμενα προϊόντα:

Bobbi Brown BB Cream SPF35.

Shiseido, Luminizing Satin Face Color.

#2. Berry –Cherry Lips
H επικρατέστερη τάση στο μακιγιάζ είναι αδιαμφισβήτητα τα σκούρα χείλη στις αποχρώσεις του βατόμουρου. Zoυμερές και έντονες αποχρώσεις που ξεπήδησαν από τα catwalks των Prada, Trussardi, Carolina Herrera. Λαμπερές υφές και ματ τόνοι απλώνονται τα χείλη και υπόσχονται παθιασμένα φιλιά.
Προτεινόμενα προϊόντα:

L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Reds, Eva.

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick, Crimson.

#3. Xρώμα στα μάτια : μπλε, lilac, metallics
Έντονο χρώμα στα μάτια που φλερτάρει με το glam στοιχείο. Μπλε στον οίκο Kenzo, μοβ και λιλά τόνοι σχεδόν αθώοι στην Diane von Furstenberg και πιο δυναμικοί στον Burberry Prorsum, χακί στον Dior όλοι σε έντονο ή λιγότερο έντονο smokey, εντυπωσιάζουν συνδυασμένοι με taupe αποχρώσεις και με μεταλλιζέ λεπτομέρειες στο κέντρο του βλεφάρου. Μεταλλικές αποχρώσεις και στον Chanel συνδυασμένες με έντονο φλούο σχεδόν neon eyeliner στο τελείωμα της εξωτερικής γωνίας του ματιού για δυναμισμό και ένταση.
Προτεινόμενα προϊόντα:
Mπλε : L’ Oreal Color Riche L’ Ombre Pure No 405, The Big Blue. Maybelline Color Tattoo 24 Hr Eye Shadow Metal in electric blue.

Lilac : Estee Lauder The Metallics –Pure Color Instant Intense Eyeshadow Trio –Steel Lilac .

#4. Metallics
Τα πολύτιμα μέταλλα χαρίζουν τη λάμψη τους στα μάτια, στα χείλη και στα άκρα για μακιγιάζ που θυμίζει κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας. Ευφάνταστοι χρωματικοί συνδυασμοί, μπρονζέ χείλη σχεδόν ombre στον οίκο Rodarte, ασημένιοι τόνοι στα μάτια στην Donna Karan, χρυσό eyeliner στον Mischka χαρίζουν το πιο glam rock αποτέλεσμα που έχεις δει ποτέ.
Προτεινόμενα προϊόντα:

Make Up For Ever Aqua Liner in Diamond Gold

#5. 60′ s lashes
Όπλο γοητείας και σαγήνης, οι xl βλεφαρίδες είναι ξανά στη μόδα. Έντονο δυναμικό βλέμμα, που μαγνητίζει και καθηλώνει. Βλεφαρίδες πυκνές και μακριές, εμπνευσμένες από την Twiggy στα shows των Rochas, Gucci, Prada, αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση.
Προτεινόμενα προϊόντα :

Lancôme Cils Tint mascara , ψεύτικες βλεφαρίδες Eylure, Definition No 120 .

#6. Καλοσχηματισμένα φρύδια
Εξίσου σημαντική τάση της σεζόν στο μακιγιάζ είναι τα φρύδια, αυτή τη φορά καλοσχηματισμένα, φυσικά. Έντονα γεμισμένα, καλοχτενισμένα, με παχύ περίγραμμα και τολμηρά εκφραστικά στις πασαρέλες των Marc Jacobs, 3.1 Phillip Lim και Alexander Wang. Συμπληρωματικά στοιχεία ή μη χαρίζουν ένταση και βάθος σε κάθε μακιγιάζ.
Προτεινόμενα προϊόντα:

Benefit, brow zings (brow shaping kit).

woman.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024