Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο διάσημες makeup artists στο instagram

Οι πιο διάσημες makeup artists στο instagram

Οι λογαριασμοί που θα σας βάλουν στα παρασκήνια κάθε σημαντικής φωτογράφισης.

Εύη Γεωργίου, All Things You Are

1. @THEVALGARLAND
Η Val Garland έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σταρ όπως η Lady Gaga, η Gisele Bündchen, η Rosie Huntington – Whiteley και πολλές άλλες διασημότητες αλλά και με κορυφαίους οίκους μόδας σε διαφημιστικές καμπάνιες. Η δουλειά της είναι τολμηρή και εξαιρετικά μοναδική, τοποθετώντας την στη λίστα με τους makeup artists που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram, οπωσδήποτε. Εκτός από φωτογραφίες της δουλειάς της, συνηθίζει να ανεβάζει backstage υλικό αλλά και προϊόντα που θα ζήλευε κάθε beauty maniac.
2. @LOTSTAR
Η Lottie είναι από τις πιο περιζήτητες makeup artists. Ανάμεσα στις καμπάνιες που έχει επιμεληθεί συγκαταλέγονται κορυφαία brands όπως Forever 21, For Love Lemons αλλά και το περιοδικό Nylon Magazine. Το Instagram της αποτελεί έμπνευση και θα ανακαλύψεις πολλά ξεχωριστά looks ομορφιάς. Χρησιμοποιεί το χρώμα με κορυφαία επιδεξιότητα και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες που δίνουν ώθηση για μια ατέρμονη περιπλάνηση στη χώρα του μακιγιάζ.
3. @CTILBURYMAKEUP
Η Charlotte Tilbury έχει εργαστεί ως makeup artist για πάνω από 20 χρόνια, και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους φωτογράφους του κόσμου, όπως ο Mario Testino, οι Mert & Marcus και ο Terry Richardson. To Instagram της πρέπει να το ακολουθήσεις οπωσδήποτε καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τη δουλειά της αλλά και από τη σειρά προϊόντων της που θέλει κάθε ενημερωμένη λάτρης των καλλυντικών. Η Tilbury είναι γνωστή για τα εντυπωσιακά nude χείλη και τα πανέμορφα eyes smokey που πρεσβεύει και ο λογαριασμός της θα αποτελέσει την καλύτερη έμπνευση.
4. @JOYCEBONELLI
Ίσως την γνωρίζεις ήδη από τις εμφανίσεις της στο show των αδερφών Kardashian, Keeping Up with the Kardashians. H Joyce Bonelli πέραν του ότι είναι στενή φίλη με τις αδερφές Kardashian, είναι εξαιρετικό ταλέντο στο χώρο του μακιγιάζ. Το Instagram της έχει πλούσιο υλικό από τα looks που δημιουργεί για τις Kardashians αλλά και για τις αδερφές Jenner καθώς και για τη Nicki Minaj. Η Bonelli, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση στο χώρο της ομορφιάς αφού και η ίδια έχει μια εμφάνιση που τραβά τα βλέμματα χάρις στα messy πλατινέ μαλλιά της αλλά και τα κατάμαυρα σαρκώδη χείλη της. Το μόνο σίγουρο ακολουθώντας την είναι πως θα σε εμπνεύσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
5. @ROSESHOCK
Η lthough Roseshock δεν ισχυρίζεται ότι είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης μακιγιέζ, ωστόσο τόσο η εμφάνιση αλλά και το μακιγιάζ της είναι πάντα άψογα. Αν και μόλις 19 χρόνων απογειώνει ακόμη και το πιο απλό μακιγιάζ δραματικά. Η λίγο πιο άγρια, goth πλευρά της μη σε τρομάξει, παρατήρησε τα looks που προτείνει στο λογαριασμό της στο Instagram και δημιουργεί μόνη της και ξεκίνα τους πειραματισμούς.
6. @BEAUTYISBORING_
Το Beauty Is Boring είναι ο λογαριασμός στο Instagram του φημισμένου blog της Robin Black. H Robin δουλεύει πάνω σε αλαβάστρινη, καθαρή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα παίζοντας με τη δραματική χρήση του χρώματος και του highlight. Όλες οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί με μια παλιά φωτογραφική μηχανή Polaroid απέναντι από κάτασπρους τοίχους. Απλό μοτίβο για να αφήσει την ομορφιά να καθηλώσει το βλέμμα και να μιλήσει από μόνη της. Ο λογαριασμός της χωρίς δεύτερη σκέψη είναι από αυτούς που επιβάλλεται να ακολουθείς γιατί παρουσιάζει την ομορφιά με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, εντυπωσιακά απλά, σαν έργο τέχνης.
7. @CHAOSMAKEUPARTIST
Η Megan Martinez, επίσης γνωστή Chaos Makeup Artist, είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης και ιδιοκτήτρια της δικής της σειρά καλλυντικών, Chaos Makeup. Το προφίλ της στο Instagram έχει φωτογραφίες από δικά της καθημερινά μακιγιάζ αλλά και πολλών πελατών της. Από λαμπερά looks μέχρι και συμβουλές πως να επιτύχεις τα τέλεια κοψίματα, η Martinez δημιουργεί εκπληκτικά looks που πρέπει θα σε κάνουν να αρχίσεις τους πειραματισμούς. Χωρίς δεύτερη σκέψη πρέπει να την ακολουθήσεις.

woman.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024