Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη

Λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη

Και τι πρέπει να κάνεις για να δείχνεις ξανά φρέσκια και ξεκούραστη.

Λάθος #1: Ξεχνάς την ενυδατική
Η λύση: Ναι, το ξηρό δέρμα σε κάνει να δείχνεις κουρασμένη. Διάλεξε μία ενυδατική με SPF για να επαναφέρεις τη φρεσκάδα του δέρματος και να το προστατεύσεις από τον ήλιο και την πρόωρη γήρανση.
Λάθος #2: Δεν βάζεις σωστά το foundation (η δεν φοράς καθόλου)
Αν δεν απλώσεις foundation ενώ έχεις βάλει μάσκαρα το δέρμα σου θα δείχνει άτονο και χλωμό. Από την άλλη, αν το παρακάνεις, οι όποιες ατέλειες ή ρυτίδες θα τονιστούν ακόμα πιο πολύ.
Η λύση: Βρες το χρώμα που ταιριάζει στο χρώμα του δέρματός σου και άπλωσέ το σε ολόκληρο το πρόσωπο. Αν δυσκολεύεσαι να βρεις το χρώμα που σου πάει, βάλε λίγη ποσότητα στο σαγόνι ή στο χέρι, για να μπορέσεις να καταλάβεις ποιο δένει καλύτερα με την επιδερμίδα.
Λάθος #3: Ξεχνάς το ρουζ
Η λύση: Απουσία χρώματος = άτονο και κουρασμένο δέρμα. Αν θες να βαφτείς, σιγουρέψου πως δεν έχεις ξεχάσει την ενυδατική, το foundation, τη μάσκαρα και τη σωστή ποσότητα ρουζ. Ξεκίνα από τα μήλα και άπλωσε προς τα πάνω, με φορά προς τις ρίζες των μαλλιών. Θα δείξεις ανανεωμένη σε χρόνο dt.
Λάθος #4: To παρακάνεις με το eyeliner.
Αν το παρακάνεις με το eyeliner, τα μάτια σου θα δείχνουν μικρότερα και κουρασμένα. Συν του ότι αν είσαι πράγματι κουρασμένη και έχεις μαύρους κύκλους, το μαύρο eyeliner θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο πρόβλημα.
Η λύση: Μπορείς να βάψεις το κάτω βλέφαρο με ένα μολύβι σε πιο ανοιχτό χρώμα (λίγο πιο σκούρο από το χρώμα της επιδερμίδας σου), για να κάνεις τα μάτια να μοιάζουν μεγαλύτερα. Ακόμα και το λευκό μολύβι μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια.
Λάθος #5: Δεν ανανεώνεις το μακιγιάζ μέσα στη μέρα
Καλύτερα να μην φορέσεις καν μακιγιάζ αν δεν σκοπεύεις να το ανανεώσεις μέσα στη μέρα.
Η λύση:Κάνε ένα γρήγορο διάλειμμα (30 δευτερόλεπτα χρειάζεσαι μόνο έτσι κι αλλιώς) για να καθαρίσεις τυχόν μαύρα υπολείμματα ή μουτζούρες που έχουν μείνει στα μάτια από το μολύβι ή το eyeliner, να ανανεώσεις το concealer κάτω από τα μάτια σου ή σε άλλα προβληματικά σημεία και να βουρτσίσεις τα φρύδια σου. Θα δείξεις ανανεωμένη στο λεπτό.
πηγή:marieclaire.com

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024