Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
100 υπέροχα σπίτια σχεδιαστών μόδας

100 υπέροχα σπίτια σχεδιαστών μόδας

O καθρέφτης του ιδιαίτερου στιλ τους.

Μιχελάκου Ιωάννα

H Ρίμα Σούκι πιστεύει πως τα αντικείμενα και τα σπίτια με παρελθόν έχουν μια διαχρονική δυναμική που λίγα αξεσουάρ ή ρούχα θα μπορούσαν να πετύχουν. «Η μόδα είναι διασκεδαστική αλλά μπορεί να ξεπεραστεί ή να μπει σε μια μόνιμη κατάσταση ρευστότητας», λέει η συντάκτρια μόδας και στιλίστρια Ρίμα, που συνεργάζεται με κορυφαία διεθνή περιοδικά.
Έτσι συγκέντρωσε τα σπίτια 100 Αμερικανών σχεδιαστών μόδας σε ένα λεύκωμα με τίτλο American Fashion Designers at Home (εκδ. Assouline) και αποδεικνύει πως ο χώρος τους εξηγεί και καθρεφτίζει το στιλ τους περισσότερο από οποιαδήποτε πασαρέλα τους. Παρ’ ότι το εξοχικό σπίτι της Ντόνα Κάραν καταγράφει το μινιμαλισμό των γραμμών της και την αγάπη της για τα φυσικά υλικά, το ροζ σπίτι της Μπέτσι Τζόνσον είναι πιο κλασικό απ’ ο, τι θα περίμενε κανείς. Όπως άλλωστε δηλώνει η ίδια η Τζόνσον, «αν η μόδα είναι ένας πλανήτης, τότε το σπίτι είναι το Σύμπαν».
Από την κλασική κομψότητα του νεοϋορκέζικου διαμερίσματος της Καρολίνα Ερέρα στο αποικιακού στιλ σπίτι του Μαξ Άζρια που θυμίζει πίνακα του Μιρό, η Ρίμα Σούκι ρίχνει μια πολύ ιδιωτική ματιά στα σπίτια των σχεδιαστών που επηρέασαν και επηρεάζουν τη σύγχρονη μόδα και αποκαλύπτει πως τα πιο δημιουργικά μυαλά της βιομηχανίας του ρούχου παίρνουν δουλειά για το σπίτι.

woman.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024