Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ζούμε Μαζί με την ΙΚΕΑ και στους Εξωτερικούς Χώρους»

«Ζούμε Μαζί με την ΙΚΕΑ και στους Εξωτερικούς Χώρους»

Η ΙΚΕΑ για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι έχει μοναδικές προτάσεις για έπιπλα κήπου και βεράντας για όλες και όλους, με σύγχρονο στυλ και άποψη «φιλική προς τα παιδιά».

Η ΙΚΕΑ για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι έχει μοναδικές προτάσεις για έπιπλα κήπου και βεράντας για όλες και όλους, με σύγχρονο στυλ και άποψη «φιλική προς τα παιδιά».

O καιρός ανοίγει και μαζί του η διάθεση για περισσότερο ήλιο, αέρα και επαφή με τη φύση. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, η ΙΚΕΑ για φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι έχει μοναδικές προτάσεις για έπιπλα κήπου και βεράντας για όλες και όλους, με σύγχρονο στυλ και άποψη «φιλική προς τα παιδιά».

Νέα προϊόντα και ιδέες με «χρώματα», κόκκινο, κίτρινο, μπλε, για κάθε γούστο και προτίμηση, για κάθε χώρο, γύρω από το σπίτι ή και έξω από αυτό. Έπιπλα και φωτιστικά εξωτερικού χώρου, είδη διακόσμησης κήπου και βεράντας, φωτιστικά και φυσικά αποθηκευτικές λύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη.

Χαλαρώστε στη δροσερή σκιά της βεράντας σας με πρακτικά έπιπλα βεράντας που ξεκουράζουν και κυρίως «κλείνουν το μάτι» τις καιρικές αλλαγές. Απολαύστε το δικό σας, αγαπημένο περιβάλλον, έξω από το σπίτι ή το εξοχικό, με έπιπλα κήπου ΙΚΕΑ, και χαρείτε μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Ξαπλώστρες, μαξιλάρια εξωτερικού χώρου, τραπέζια και καρέκλες κήπου, καλοσχεδιασμένα κιόσκια, τέντες και πρακτικές ομπρέλες κήπου θα σας δημιουργήσουν σίγουρα μοναδική ατμόσφαιρα. Ακόμα, μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας στο περιβάλλον με τα ηλιακά φωτιστικά κήπου ΙΚΕΑ. Ήρθε το μεσημεράκι ή το βραδάκι και η παρέα πείνασε; Οι ψησταριές κάρβουνου και τα μπάρμπεκιου κήπου της ΙΚΕΑ θα δώσουν την ευκαιρία για μικρές ή μεγαλύτερες γαστριμαργικές απολαύσεις. Και αν η διάθεση σας φέρει κοντά στο κύμα οι ομπρέλες παραλίας θα κρατήσουν τους αγαπημένους σας «δροσερούς» για περισσότερο παιγνίδι ή χαλάρωση.

in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024