Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To καινούριο σπίτι της Lady Gaga

To καινούριο σπίτι της Lady Gaga

Όλα για το νέο ακίνητο της 28χρονης τραγουδίστριας στο Μαλιμπού.

Παπαναστασίου Ευφροσύνη, φωτό: theagencyre.com

Όπως φαίνεται, οι καλιφορνέζικες ακτές αναμένεται να υποδεχθούν σύντομα τη Lady Gaga.
Σύμφωνα με το TMZ, η 28χρονη σταρ αγόρασε μία παραθαλάσσια έπαυλη στο εξωτικό Μαλιμπού, στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τη συμφωνία την έκλεισε ο Mauricio Umanksy, κτηματομεσίτης και σύζυγος της πρωταγωνίστριας στο Νοικοκυρές σε Απόγνωση, Kyle Richard.
Το ακίνητο μέχρι τώρα ανήκε στο μεγιστάνα και ιδρυτή τoυ του τμήματος καταναλωτικών ειδών της Warner Bros, Dan Romanelli. Από τα τελευταία έτη της δεκαετίας του 80, η κύρια ευθύνη του Romanelli ήταν να προμηθεύει τις ταινίες του Batman με παιχνίδια και κοστούμια.
Για αυτό και δεν μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση όταν μάθαμε πως η 10 χιλιάδων τετραγωνικών ποδιών έπαυλη έρχεται και με μία σπηλιά a la batman στα έγκατα της γης, με home theater, διαδρόμους για bowling, βιντεοπαιχνίδια και ένα κελάρι για 800 μπουκάλια κρασί. Η σπηλιά είναι προσβάσιμη μέσα από ένα μυστικό μονοπάτι.
H νέα ιδιοκτησία της Gaga περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, δωμάτιο ασφαλείας, γυμναστήριο, πισίνα με αλμυρό νερό και στάβλο χωρητικότητας 8 αλόγων. Φυσικά, βλέπει στον ωκεανό.
Η έπαυλη σχεδιάστηκε το 2005 από τον αρχιτέκτονα Steve Giannetti και διακοσμήθηκε από την Madeline Stuart. Η τελευταία άντλησε έμπνευση από τα παραδοσιακά σπίτια της Νότιας Γαλλίας.
Φήμες θέλουν την Gaga να μετακομίζει εκεί μαζί με το σύντροφό της και ηθοποιό Taylor Kinney.
Μέχρι σήμερα, η τραγουδίστρια έμενε σε ένα ρετιρέ στο Central Park, έναντι 22 χιλιάδων δολαρίων το μήνα. Σε αυτό το ρετιρέ έμεναν παλαιότερα ο Tony Bennett και η Liza Minnelli.

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024