Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα σπίτια των Καρντάσιαν

Τα σπίτια των Καρντάσιαν

Μία έπαυλη για κάθε μέλος της οικογένειας.


Caitlyn Jenner
Η Caitlyn αγόρασε αυτή την έπαυλη στο Μαλιμπού για 3,575 εκατομμύρια δολάρια, το Μάρτιο του 2015. Το οικόπεδο είναι συνολικά 11 στρέμματα και βλέπει και σε βουνό και σε ωκεανό.
Kim Kardashian και Kanye West
Αφού άφησαν στη μέση την ανακαίνιση τις βίλας τους στο Βel Air, η Kim και o Kanye αγόρασαν αυτή την έπαυλη στην ιδιωτική γειτονιά του Hidden Hills στο Λος Άντζελες, για 20 εκατομμύρια. Έχει 8 δωμάτια, δύο πισίνες, δύο σπα, ακόμα και το δικό του αμπελώνα.
Khloe Kardashian

Αφού χώρισε με τον άντρα της, Lamar Odom, η Khloe αγόρασε από τον Justin Bieber αυτή την έπαυλη στο Calabasas του Λος Άντζελες για 7.2 εκατομμύρια. Είναι 900 τετραγωνικά και έχει ενσωματωμένο, μεταξύ άλλων, κελλάρι χωρητικότητας 200 μπουκαλιών, 6 τζάκια, πισίνα, guesthouse και δύο γκαράζ.
Kourtney Kardashian
Σε αυτή την έπαυλη αξίας 8.5 εκατομμυρίων μένει η Kourtney με τον άντρα της Scott Disick και τα 3 τους παιδιά. Είναι 1100 τετραγωνικά και μεταξύ άλλων έχει 6 υπνοδωμάτια, ασανσέρ, γυμναστήριο και δωμάτιο για μασάζ
Kendall Jenner
Η Kendall αγόρασε αυτό το διαμέρισμα στην πολυτελή πολυκατοικία της ιδιωτικής γειτονιάς του Westwood (στο Λος Άντζελες of course) όταν ήταν μόλις 18 χρονών, για 1,39 εκατομμύρια.
Kylie Jenner
Μπορεί η Kylie να είναι η μικρότερη της οικογένειας, έχει όμως ήδη τη δική της έπαυλη (αξίας 2.7 εκατομμυρίων, παρακαλώ) στο Λος Άντζελες.
Kris Jenner
H μητέρα της οικογένειας Kris Jenner μένει σε αυτή την έπαυλη στο Λος Άντζελες –για τις ανάγκες του Κeeping Up With the Kardashians ωστόσο, δεν άφησε την παραγωγή να δείξει το εξωτερικό του σπιτιού της, για να αποφύγει stalkers και ενοχλητικούς φαν.
Το σπίτι του Κeeping Up With The Kardashians

Παρόλο που κανένα μέλος της οικογένειας δεν έχει μείνει στην πραγματικότητα εκεί, αυτή η έπαυλη εμφανίζεται συχνά στη σειρά σαν το σπίτι της Kris Jenner. Αυτή τη στιγμή πωλείται για 6.25 εκατομμύρια.

woman.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024