Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα κοστούμια του Great Gatsby εκτίθενται στην Νέα Υόρκη

Τα κοστούμια του Great Gatsby εκτίθενται στην Νέα Υόρκη

Είναι η πλέον πολυαναμένη ταινία με τις fashionistas να περιμένουν τα κοστούμια με κομμένη την ανάσα. Οι φανατικές θα μπορέσουν να τα δουν και σε μια νέα έκθεση.

Λουκία Λυκίδη

Μια ιδιαίτερη έκθεση θα εγκαινιάσει αύριο όπως ανακοίνωσε o οίκος Prada με τα κοστούμια από την ταινία The Great Gatsby. Τα κοστούμια σχεδίασε η ενδυματολόγος σε στενή συνεργασία με την Catherine Martin, οι οποίες μαζί δημιούργησαν 40 look για την ταινία την που σκηνοθέτησε ο Baz Luhrmann εμπνευσμένα από τα αρχεία της Prada και της Miu Miu. Μια συλλογή από αυτά θα εκτίθεται από αύριο στο Prada New York Epicenter, πριν να ταξιδέψει στο Τόκιο (14/6 -30/6) και στην Σαγκάη από τα μέσα του Ιουλίου.
Η έκθεση με τίτλο Catherine Martin and Miuccia Prada Dress Gatsby περιλαμβάνει flapper φορέματα, καπέλα με φτερά, ρετρό παπούτσια και λαμπερά κοσμήματα καθώς και σκίτσα, backstage videos και trailers από την ταινία. Στο χώρο επίσης θα υπάρχουν κούκλες ντυμένες όπως οι χαρακτήρες της ταινίας τους οποίους υποδύονται οι Carey Mulligan, o Leonardo Di Caprio και ο Tobey Maguire. H Miuccia Prada δήλωσε. «Όταν διάβασα τον Υπέροχο Γκάτσμπι για μένα ήταν περισσότερο ένα ψυχογράφημα παρά κάτι λαμπερό.
Ήταν πραγματικά μια σπουδή στον ανθρώπινο χαρακτήρα. Πολύ εσωτερικό». Ενώ για το φόρεμα που φοράει η Carey Mulligan στο πάρτι σαν Daisy Buchanan πρόσθεσε. «Στόχος ήταν το φόρεμα να αφορά το φως. Τελικά κατέληξε να αφορά τον πλούτο γιατί ο Luhrhmann ήθελε να την δείξει σαν την πιο όμορφη και πλούσια γυναίκα στον πλανήτη. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα συμπέσουν με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στην Νέα Υόρκη αύριο βράδυ ενώ ο Γκάτσμπι θα ανοίξει και το Φεστιβάλ των Καννών στις 15 Μαίου.

woman.in.gr

Sports in

Η αποκάλυψη του Ιωάννη

Ο Παπαπέτρου ήταν ο παίκτης-κλειδί στη σειρά με τη Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024