Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιος έκλεψε το περιδέραιο των 2 εκ. ευρώ στις Κάννες;

Ποιος έκλεψε το περιδέραιο των 2 εκ. ευρώ στις Κάννες;

Το θρυλικό πάρτυ του Οίκου έμεινε στην ιστορία των Καννών. Όχι για τους λαμπερούς καλεσμένους αλλά για μία μυστηριώδη ληστεία.

Μαριάννη Σαμαρά, Δημέλλια Τζάρτζου

Η αγωνία διαδέχτηκε την όμορφη ατμόσφαιρα στην έκθεση της Ελβετικής εταιρείας κοσμημάτων »De Grisogono» στο πάρτυ στις Κάννες το βράδυ της Τρίτης 21 Μαϊου 201, για τα εικοστά γενέθλια του οίκου στο ξενοδοχείο Eden Roc.
Η κλοπή του πανάκριβου κοσμήματος έγινε αντιληπτή μετά το τέλος της έκθεσης από τα μέλη του οίκου, τα οποία έσπευσαν στις Aρχές για την αποκατάστασή του και μάλιστα ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδρυτής της εταιρείας, Fawaz Gruosi, εξέφρασε την έκπληξή του γι’αυτό το πρωτόγνωρο στα χρονικά του οίκου περιστατικό .
Άξιο απορίας είναι το ότι συνέβη κάτω από τόσο αυστηρή περιφρούρηση και κατά πόσο ήταν τυχαίο, εάν αναλογιστεί κανείς πως πριν μερικές ημέρες, εκλάπη ένα διαμαντένιο κόσμημα Chopard αξίας εξακοσίων πενήντα έξι χιλιάδων λιρών από κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, το οποίο προοριζόταν πάλι για κάποιον από τις διασημότητες του φεστιβάλ.
Παρόλα αυτά η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην είναι εξαιρετική εφόσον τη διεξήγαγε μια εταιρεία με έναν τόσο ικανό ιδρυτή όπως ο Fawaz Gruosi, ο οποίος ξεκίνησε το 1993 με μια μπουτίκ κοσμημάτων στη Γενεύη και έπειτα γνώρισε τεράστια επιτυχία κατασκευάζοντας κοσμήματα με μαύρα διαμάντια και σχεδιάζοντας μία σειρά ρολογιών για τον ιστορικό οίκο κοσμημάτων Chopard.
Σήμερα αναλαμβάνοντας το τιμόνι της δικής του εταιρείας »De Grisogono», έχει καταστήματα σε όλες τις πρωτεύουσες της μόδας και στολίζει την εμφάνιση σταρ όπως οι Sharon Stone, Alessandra Ambrosio, Adriana Karembeu, Paris Hilton και Jessica Hart, οι οποίες παρέλασαν με εντυπωσιακές και αξιομνημόνευτες δημιουργίες στο πάρτυ, τραβώντας όλα τα βλέμματα.

woman.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024