Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
10 λόγοι που αγαπάμε τη Charlotte Olympia

10 λόγοι που αγαπάμε τη Charlotte Olympia

Ποια είναι η Βραζιλιάνα που μας έκανε να αγαπήσουμε τα ψηλοτάκουνα από την αρχή;

Λειβαδίτη Κωνσταντίνα, Καραγιώργου Ιωάννα, Συμεωνίδη Βασιλική, φωτό: www.charlotteOlympia.com

Γνωστή για τα πανύψηλα παπούτσια και τις χαρακτηριστικές πλατφόρμες, η Charlotte Olympia κεντρίζει το ενδιαφέρον με κάθε της δημιουργία. Γεννημένη στη Βραζιλία το 1981, η Charlotte Dellal ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 με την πρώτη της κολεξιόν. Έχοντας σπουδάσει στο London Collage of Fashion και με εμπειρία σε οίκους μόδας όπως Ungaro και Giambattista Valli, η πορεία της υποδήλωνε εξ αρχής το ταλέντο της.
Την αγαπάμε για:
1.Τα ευφάνταστα σχέδια στα παπούτσια και τις τσάντες. Η ιδιαίτερη προσωπικότητα της μεταφράζεται και αποτυπώνεται στις δημιουργίες της.
2.Τις θηλυκές γραμμές. Κομψές γόβες, ιδιαίτερες πλατφόρμες και εντυπωσιακές μπαλαρίνες κάνουν τις γυναίκες που τα φορούν να νοιώθουν ακαταμάχητες.
3.Την ανάδειξη της σιλουέτας. Γόβες 15εκ. κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο καλλίγραμμα από πότε.
4.Την άνεση. Παρόλο το ύψος τους ο σχεδιασμός τους προσφέρει ευκολία στο περπάτημα και αντοχή για όσες ώρες και αν το φοράμε.
5.Την vintage αισθητική. Λάμψη από το παλιό Hollywood, και αισθητική των δεκαετιών του 1940 και του 1950 αναβιώνουν μέσω των δημιουργιών της ταλαντούχας σχεδιάστριας.
6.Την ευκολία με την οποία ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε στυλ. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μπορούν να ολοκληρώσουν την κάθε εμφάνιση.
7.Τις πρωτότυπες θεματικές συλλογές της. Η έμπνευση που αντλεί από θέματα όπως τα ζώδια, τις παλαιότερες εποχές, καθώς και οι συνεργασίες της αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού.
8.Τις ιδιαίτερες και πολυτελείς υφές. Σουέντ και σατέν ενώνονται με δέρμα δημιουργώντας ευχάριστα απρόσμενους συνδυασμούς.
9.Τα έντονα χρώματα. Ιδιαίτερη χρωματική παλέτα , που περιλαμβάνει αποχρώσεις του κίτρινου, του κόκκινου, του μπλε, και του πράσινου καθώς και τα διακοσμητικά από κρύσταλλα προσδίδουν λάμψη και ζωντάνια στις εμφανίσεις μας.
10.Το ότι κάθε δημιουργία είναι σαν ένα κόσμημα, το οποίο μας βοηθάει να απογειώσουμε την κάθε μας εμφάνιση.

woman.in.gr

Sports in

Αποδοκιμασίες και γιούχα στο στάδιο κατά την πρόβα του Ισραήλ

H εκπρόσωπος του Ισραήλ, Eden Golan ερμήνευσε το «Hurricane» στην Eurovision και οι κερκίδες αποδοκίμασαν έντονα την εμφάνιση, φωνάζοντας «Free Palestine».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024