Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η επανάσταση της μόδας όπως την είδε ο Roberto Cavalli

Η επανάσταση της μόδας όπως την είδε ο Roberto Cavalli

Η χειμερινή καμπάνια του Just Cavalli δίνει στη μόδα πολιτικές διαστάσεις.

Ευφροσύνη Παπαναστασίου

H νέα διαφημιστική καμπάνια του νεανικού Ιταλικού οίκου Just Cavalli εξαίρει για το χειμώνα του 2013/2014 τη σπινθηροβόλα ακτινοβολία της αγάπης και της ζωής, της φιλοδοξίας και των συναισθημάτων των νέων γενεών, ιδανικά των οποίων η σπουδαιότητα φανερώνεται χάρη στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της «Επανάστασης Της Αγάπης».

Οι Dominik Bauer, Rodolfo Zanforlini, Ben Hunter, Karlina Caune, Julia Frauche και Manon Leloup ανήκουν στους πρωταγωνιστές των ανατρεπτικών εικόνων οι οποίες επιδιώκουν να αναδείξουν τον ακαταγώνιστο δεσμό του glamour και του αισθησιασμού με τη λαχτάρα του πλήθους να διακηρύξει το στυλ και τον τρόπο ζωής του ως ανεπανάληπτο, μοναδικό, ανεξάρτητο και αντισυμβατικό.

Ο φωτογράφος και σκηνοθέτης της καμπάνιας, Giampaolo Sgura, μεταφέρει τον τόπο της ειρηνικής διαμαρτυρίας αγάπης στη Βαρκελώνη, μία πόλη πλημμυρισμένη από ενέργεια και ομορφιά, ιδιότητες οι οποίες ανέδειξαν την Ισπανική πρωτεύουσα σε σημείο συνάντησης της παθιασμένης νεολαίας.

Στο παρεχόμενο βίντεο, απολαμβάνουμε μία έκρηξη ζωντανών και πρωτοπόρων χρωμάτων και σχεδίων οι οποίες πρεσβεύουν τη σύγχρονη και φιλελεύθερη αισθητική του Ιταλικού οίκου.

«Δεν θα οδηγήσουμε τα αμάξια που έχετε φτιάξει για εμάς, ούτε θα οδηγήσουμε στους δρόμους που ανοίξατε για εμάς». Αυτά είναι μερικά λόγια που συνοδεύουν το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας με τον τίτλο «We Just Love», στο οποίο οι νέοι δεν περπατάνε πάνω στην πασαρέλα, αλλά απολαμβάνουν – με το άμεμπτο στυλ του Just Cavalli – μία βόλτα γεμάτη ενέργεια στα στενά της Βαρκελώνης, με κατευθυντήρια δύναμη, ποιά άλλη, την αγάπη.

woman.in.gr

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024