Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα prints της Mary Katrantzou που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο

Τα prints της Mary Katrantzou που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο

Τα εκκεντρικά πριντ της Μαίρης Κατράντζου, μετά απο 4 χρόνια αναμονής, εγκαινιάζονται στον προσωπικό τους κυβερνοχώρο.

Ευφροσύνη Παπαναστασίου / imaxtree

Κλείνοντας στα στόματα σε όσους υποστήριζαν πως «τα ψηφιακά prints είναι η μόνη καινοτομία που έχει φέρει στον κόσμο της μόδας», η ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια –και αγαπημένη πολλών fashionista όπως η Sarah Jessica Parker και η Anna Dello Russo –Μary Katrantzou αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το δημιουργικό της πνεύμα, με το λανσάρισμα μία νέας διαδικτυακής «στέγης»- ναυαρχίδας των εκκεντρικών της δημιουργιών.

Το site αναμένεται να εγκαινιαστεί στις 20 Νοεμβρίου, η ιδιαιτερότητα του ωστόσο προμηνύεται ήδη από μια σειρά ολιγόλεπτων φιλμ επηρεασμένων από το πέρασμα του χρόνου και την ολόφρεσκη Resort συλλογή της σχεδιάστριας.

Η επινοητικότητα του διαδικτυακού χώρου συνεχίζει να εντυπωσιάζει με μία animated αντίστροφη μέτρηση, σχεδιασμένη από το νεοϋορκέζικο πρακτορείο King and Partners και σκηνοθετημένο από τον Johannes Leonardo, ο οποίος έχει να περηφανεύεται για πελάτες όπως ο οίκος Chanel και ο Thierry Mugler.

To ρολόι, μετρώντας αντίστροφα μέχρι το επίσημο λανσάρισμα της ιστοσελίδας, αποτελείται από 4 γυναίκες ντυμένες με Resort δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου, οι οποίες και θα εκφωνούν τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Κάθε φορά που το ρολόι σημαίνει 12 τα ρούχα των μοντέλων αλλάζουν περιοδικά.

Η σχεδιάστρια παραδέχεται για την πολυαναμενόμενη ιστοσελίδα της: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το σάιτ έγραφε: «Coming Soon», το σχεδιάζαμε για πάνω από ένα χρόνο και χρειάστηκε πολύ περισσότερο από ό,τι περιμέναμε. Στην ουσία θα είναι το πρώτο κατάστημα – ναυαρχίδα μου και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα έχω αυτή την άμεση αλληλεπίδραση με τον πελάτη. Ήθελα ο διαδικτυακός χώρος μου να δίνει μια αίσθηση φιλοξενίας».

Η ιστοσελίδα θα προσφέρει 45 αποκλειστικά λουκ εμπνευσμένα από την πρώτη συλλογή Resort της Katrantzou με εκκεντρικές εκτυπώσεις που απεικονίζουν από ουρανοξύστες στο São Paulo, μέχρι μια λίμνη με έναν Κινέζο ψαρά – που κρατά έναν δράκο.

Ανυπομονούμε!

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Αρσεναλ – Έβερτον

LIVE: Αρσεναλ - Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρσεναλ - Έβερτον για την 38η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports 3HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024