Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ένας άντρας φοράει φούστα με τούλια;

Γιατί ένας άντρας φοράει φούστα με τούλια;

Μπορεί η ερωτική επιστολή του Μπραντ στην Αντζελίνα να μας συγκίνησε όμως το πόσο μακριά έφτασε ένας σύζυγος για να κάνει την γυναίκα του να χαμογελάσει την ξεπερνά.

Λουκία Λυκίδη

Ξεκίνησε από μια τρελή ιδέα και τελικά έγινε βιβλίο που στηρίζει έναν καλό σκοπό. Ο Βob Carey ήταν ένα απλός καθημερινός άνθρωπος μέχρι που φόρεσε ένα ροζ tutu και άρχισε να περιπλανιέται από το Grand Canyon μέχρι την έρημο φωτογραφίζοντας τον εαυτό του. Είχε μόλις μετακομίσει με την γυναίκα του Linda στην Ανατολική Ακτή όταν βρήκε αυτόν τον κάπως ασυνήθιστο τρόπο να εκφραστεί. Και ενόσω βρισκόταν εν μέσω αυτής της παιχνιδιάρικης διάθεσης και για έξι μήνες γυρνούσε σε γέφυρες, λίμνες και λιβάδια φωτογραφιζόμενος, η γυναίκα του διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Ήταν τότε που μετέτρεψε το πρωτότυπο project του σε έναν τρόπο για να κάνει την γυναίκα του να χαμογελάσει
Αφού η περιπέτεια της Linda Carey έληξε -το 2006 είχε πια ξεπεράσει τον καρκίνο- οι φωτογραφίες του Bob Carey εκδόθηκαν σε ένα λεύκωμα με τίτλο Ballerina τα έσοδα του οποίου στηρίζουν οικονομικά τις γυναίκες που πάσχουν από τον καρκίνο του μαστού και τις οικογένειες τους καλύπτοντας τα έξοδα της μεταφοράς στα ραντεβού με τον γιατρό, τις περούκες, τα έξοδα του baby sitting και την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζεται μια οικογένεια για να ανταπεξέλθει στην πραγματικότητα που επιβάλλει ο καρκίνος και δεν καλύπτουν οι ασφάλειες.
«Ο καρκίνος της Linda κατά έναν περίεργο τρόπο μας δίδαξε ότι η ζωή είναι όμορφη και πως όταν καμιά φορά γίνεται δύσκολη, ο καλύτερος τρόπος για να τα βγάλεις πέρα είναι να γελάς με τον εαυτό σου και να μοιράζεσαι το γέλιο σου με τους άλλους». Το βιβλίο Ballerina αποδεικνύεται είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνεις. Στο βιβλίο άλλωστε συμπεριλαμβάνονται και όλες οι αστείες καταστάσεις και τα ευτράπελα που ο Bob Carey είχε να αντιμετωπίζει σε διάφορες φάσεις του project του. Όπως την στιχομυθία που είχε με την αστυνομία σε ένα πάρκο την ώρα φωτογράφησης. Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί από τους δασκάλους ενός κοντινού σχολείου που ανησυχούσαν πως ένας στρουμπουλός άνδρας με ροζ tutu δεν είναι το καλύτερο θέαμα για μαθητές δημοτικού μετά το σχόλασμα. Ο Bob και η γυναίκα του εξήγησαν στους αστυνομικούς το project τους, τους έδειξαν το portfolio με τις προηγούμενες φωτογραφήσειςκαι οι αστυνομικοί αρκέστηκαν στο να τους επισημάνουν πως θα έπρεπε να έχουν φύγει από το πάρκο πριν τις τρεις το μεσημέρι που σχολούν οι μαθητές.
Οι πωλήσεις του λευκώματος Ballerina στηρίζουν το The Carey Foundation.

woman.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024