Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το περιοδικό του net-a-porter.com

Το περιοδικό του net-a-porter.com

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του 2013, Gisele Bundchen, στο πολυαναμενόμενο εξώφυλλου του περιοδικού Porter του αγαπημένου διαδικτυακού shopping destination.

Τζαβάρα Μαρία

Η πρώτη έντυπη έκδοση του διάσημου e-shop net-a-porter.com κυκλοφορεί παγκοσμίως σε newsstands και ψηφιακά μέσα στις 7 Φεβρουαρίου 2013. Το πολυαναμενόμενο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του Porter αποκαλύφθηκε σήμερα μετά από ένα μαρκετίστικο μαραθώνιο ενός μηνός μέσω instagram.
Με το σλόγκαν «She’s an incredible woman» και μέσω του application Ι ΑΜ PORTER άπαντες fan του net-a-porter απαθανάτιζαν την αγαπημένη τους στιγμή στο instagram δημιουργώντας υπό το hashtag #iamporter τη δική τους πρόταση για το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του Porter. Η επίσημη απάντηση όμως μετά από περίπου 3.500 μοανδικές δημοσιέυσεις χρηστών αποκαλύφθηκε πάλι μέσω instagram: στο πρωτο εξώφυλλό του Porter το supermodel Gisele Bundchen μέσα από το φωτογραφικό φακό του διασήμου ολλανδικού διδύμου Inez Vinoodh. To πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στις πιο σημαίνουσες γυναικείες προσωπικότητες του 2013, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται εκτός από τη Ζιζέλ και η Uma Therman και η Julianne Moore.
Εκτός από editoarial μόδας,shopping και beauty αφιερώματα οι 300 σελίδες της πρώτης μηνιαίας έκδοσης του Porter, υπό την διεύθυνση της Lucy Yeomans, φιλοξενούν επίσης ύλη σχετικά με τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα ταξείδια όπως παραδοσιακά συμπεριελάμβανε μέχρι και σήμερα το μικρό του ψηφιακό αδερφάκι, η εβδομαδιαία έκδοση του net-a-porter «The Edit».
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δούμε τις glossy σελίδες μίας νέας έκδοσης, και προπάντων ενός νέου έντυπου προιόντος που συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα λόγω της επιτυχημένης καταβολής του, του προ 13 ετών εγχειρήματος της ιδρύτρίας του, Natalie Massenet, να δημιουργήσει το πιο ποθητό και αισθητικά άρτιο ψηφιακό e-shop.

woman.in.gr

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024