Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cara και Kate επιτέλους μαζί

Cara και Kate επιτέλους μαζί

Η συνεργασία που όλοι περιμέναμε.

Ειρήνη Αγγελή, φωτό: Burberry/Instagram/Mario Testino

Πιστεύαμε ότι θα συμβεί (το ελπίζαμε στην πραγματικότητα) και να η απόδειξη ότι η Cara Delevigne και η Kate Moss ποζάρουν μαζί για τη νέα καμπάνια του ανερχόμενου αρώματος Burberry μπροστά στο φακό του Mario Testino για αυτό το φθινόπωρο.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Burberry ανακοινώνει μία νέα καμπάνια δια μέσου των social media, επιλέγοντας να μοιραστεί μία φωτογραφία στη σελίδα του Instagram.
Η Kate έχει μεγάλη ιστορία με τον οίκο Burberry. Η Cara μαζί με τον Eddie Redmayne πόζαρε στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου για το 2013, και ανακηρύχτηκε ως πρόσωπο της Burberry Beauty.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ για το νέο άρωμα της Burberry με την πανέμορφη κυρία Moss και τον Mario Testino», έγραψε στο tweeter εκείνο το πρωί η Cara.
Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το ζευγάρι, αποτελούμενο από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, συνεργάζεται επαγγελματικά. Λεπτομέρειες σχετικά με το άρωμα είναι ελάχιστες ακόμα, όμως θα είναι μία πρόκληση για το άρωμα να σταθεί αξιόλογα δίπλα στα Brit, Brit Rythme και Burberry Body.

woman.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024