Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα κοσμήματα της Grace of Monaco

Τα κοσμήματα της Grace of Monaco

Η νέα ταινία "Grace of Monaco" που ανοίγει το φεστιβάλ των Καννών υπόσχεται να μας μαγέψει για ακόμη ένα λόγο, τα μοναδικά κομψοτεχνήματα του οίκου Cartier.

Τζαβάρα Μαρία

Στην τελευταία σκηνή της ταινίας ‘Grace of Monaco’ σε σκηνοθεσία Olivier Dahan πρωταγωνιστεί η ιστορική μπουτίκ του γαλλικού οίκου Cartier στο Παρίσι. Ένα σύμβολο τόσο της ρομαντικής πόλης του Φωτός όσο και της ανυπέρβλητης πολυτέλειας λόγω των μοναδικών δημιουργιών του, όπως των κατά παράδοση «sur mesure» ειδικών παραγγελιών των βασιλικών μελών. Τα ιστορικά κοσμήματα της πριγκίπισσας του Μονακό ξαναζούν μέσα από πιστές αναπαραγωγές τους, φορεμένα στη μεγάλη οθόνη από την Νικόλ Κίντμαν.
Η ταινία με την οποία ανοίγει το φετινό φεστιβάλ των Καννών στις 14 Μαίου 2014 αποκτά απαστράπτον χαρακτήρα μέσα από πολύτιμους λίθους αμέτρητων καρατίων: πιστές αναπαραγωγές (καθώς τα αυθεντικά κοσμήματα αποτελούν μέρος της βασιλικής συλλογής κοσμημάτων του πριγκιπάτου του Μονακό) τoυ διαμαντένιου μονόπετρου 10.50 καρατίων που χάρισε ο πρίγκιπας Ρενιέ στη Γκρέις Κέλι το 1956, της διαμαντένιας τιάρας με τα μεθυστικά ρουμπίνια αλλά και του γαμήλιου περιδέραιου με 3 σείρες διαμάντια. Συνδυαστικά με τα μοναδικά κομψοτεχνήματα της Γκρέις Κέλι, οι συμπρωταγωνιστές της ταινίας επιλέγουν εντυπωσιακά κοσμήματα του γαλλικού οίκου όπως το σμαραγδένιο κολιέ της Ισπανίδας Paz Vega, η οποία υποδύεται τη Μαρία Κάλλας, αλλά και τα κομψά ρολόγια τόσο του Πρίγκιπα Ρενιέ, που τον ερμηνεύει ο ηθοποιός Tim Roth αλλά και του Αριστοτέλη Ωνάση από τον Robert Lindsay.

woman.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024