Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα βερνίκια του Christian Louboutin

Τα βερνίκια του Christian Louboutin

O Christian Louboutin και η Batallure Beauty λανσάρουν τη νέας, luxury σειρά ομορφιάς Christian Louboutin Beaute. Δείτε τα πρώτα σχέδια της σειράς βερνικιών.

Ευφροσύνη Παπαναστασίου

Για τον Κριστιάν Λουμπουτέν δεν χρειάζονται συστάσεις. Αυτή τη χρονιά, από ότι φαίνεται, ο Γάλλος υποδηματοποιός που κατάφερε να ανάγει τη γόβα με τη διάσημη κόκκινη σόλα σε παπούτσι-θρύλο, επιχειρεί να αφήσει το στίγμα του και στον τομέα της ομορφιάς.
Ο λόγος για μία νέα, πολυτελή σειρά βερνικιών για τα νύχια που θα έχει την υπογραφή του Louboutin και θα περιλαμβάνει 30 αποχρώσεις nude, μαύρων και ποπ χρωμάτων.
«Έβγαζε πολύ νόημα να κάνουμε μια τέτοια κίνηση, ήταν λες και είχαμε μπροστά μας τα σημάδια που χρειαζόμασταν», δηλώνει ο ίδιος.
Άλλωστε, ο κόσμος των βερνικιών δεν είναι ξένο στρατόπεδο για τον Λουμπουτέν. Ήταν το 1992 όταν, ενώ παρατηρούσε τα σχέδια της τρίτης κατά σειρά συλλογή του, ενοχλήθηκε από την έντονη έλλειψη χρωμάτων και ιδιαιτερότητας. Αμέσως, άρπαξε το κατακόκκινο βερνίκι της βοηθού του και άρχισε να βάφει τις σόλες όλων των παπουτσιών. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένας θρύλος.
To κάθε μπουκαλάκι, με κύρια πηγή έμπνευσης το σχέδιο του παπουτσιού Ballerina Ultima (το θρυλικό 20ποντο), θα πωλείται στα 38 ευρώ. Υψηλή τιμή μεν (για ένα βερνίκι), που ωστόσο μας αποζημιώνει γρήγορα με τη βοήθεια της μαεστρίας και αισθητικής του Λουμπουτέν.

woman.in.gr

Sports in

Η Euroleague σχολίασε με φοβερό τρόπο τις δύο «ερυθρόλευκες» προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (vid)

Ο επίσημος λογαριασμός της Euroleague, με ένα εκπληκτικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, «έδειξε» την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού στις προκρίσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024