Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Tips να διαλέξετε τα τέλεια εσώρουχα από την Dita Von Teese

Tips να διαλέξετε τα τέλεια εσώρουχα από την Dita Von Teese

Με εμπειρία πωλήτριας εσωρούχων από τα 15 της αλλά και την δική της πια προσωπική συλλογή εσωρούχων κανείς δεν έχει μεγαλύτερη εξειδίκευση από εκείνη. Φωτό: Splash/IML

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: Splash/IML

Είναι η απόλυτη ειδικός στα εσώρουχα. Η σαραντάχρονη Dita Von Teese μοντέλο, συγγραφέας, χορεύτρια του Burlesque, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόλις λανσάρισε την νέα συλλογή εσωρούχων της, τα Von Follies, και μοιράζεται με τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της συμβουλές για το πως να επιλέξουμε το ιδανικό σετ εσωρούχων. Όπως και η ίδια έχει πει, έχει πουλήσει πολλά σετ εσώρουχα σε άνδρες -άλλοι ήταν ντροπαλοί και άλλοι εντελώς άνετοι- αφού στα δεκαπέντε της τα Σάββατα δούλευε σαν πωλήτρια εσωρούχων για το χαρτζιλίκι της. «Αν δεν ήταν το burlesque μάλλον θα είχα ανοίξει δικό μου κατάστημα» έχει δηλώσει η Dita. Και συνέχισε: «Οι άνδρες της ζωής μου δεν τόλμησαν ποτέ να μου αγοράσουν εσώρουχα. Είχα μια πολύ μεγάλη συλλογή από τα δεκαπέντε μου και πάντα ήταν εντυπωσιασμένοι με ότι είχα ήδη». Ακολουθήστε τα tip της για να επιλέξετε το ιδανικό σετ.
Tip Nο1. To μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνδρες είναι να αγοράζουν εσώρουχα που δείχνουν όμορφα αλλά δεν είναι άνετα. Με άλλα λόγια που αρέσουν σε εκείνους και όχι στις συντρόφους τους. Το ιδανικό που θα τους συμβούλευα είναι όταν πηγαίνουν να ψωνίσουν εσώρουχα να φέρνουν μαζί τους το αγαπημένο σετ της καλής τους. Ευκολότερο για όσους συζούν, δυσκολότερο για τους υπόλοιπους που πρέπει να ψάχνουν σε συρτάρια ή να κατασκοπεύουν την μπουγάδα.
Tip No2: H μαύρη δαντέλα δείχνει όμορφα σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε εποχή του χρόνου. Είναι σέξι και προκλητική ενώ ταυτόχρονα φαίνεται πάντα κομψή και classy.
Tip No3: To κόκκινο είναι δύσκολο χρώμα για να πετύχεις ένα σωστό αποτέλεσμα στα εσώρουχα. Εξαρτάται πάντα από το ύφασμα, αλλά τα κόκκινα εσώρουχα μπορεί να είναι πολύ chic.
Και μερικά έξτρα tips για τις γυναίκες.

Φοράμε το αληθινό μας νούμερο. Με το να φοράμε μικρότερο νούμερο εσώρουχα, δεν φαινόμαστε λεπτότερες. Στις περισσότερες περιπτώσεις συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Το μυστικό για να δείχνουμε όμορφες είναι να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αυτό θα το πετύχουμε διαλέγοντας κάτι που εφαρμόζει σωστά και μας κολακεύει. Κατα προτίμηση ζητήστε στην υπάλληλο να σας μετρήσει για να σας δώσει το σωστό νούμερο. Πραγματικά θα σας εκπλήξει πόσες γυναίκες φορούν λάθος νούμερο σουτιέν και δεν το ξέρουν.
Διαλέγουμε εσώρουχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε σέξι. Και όχι εσώρουχα που θεωρούμε ότι θα αρέσουν στον σύντροφό μας. Άλλωστε δεν είναι τα εσώρουχα που κάνουν την ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται αλλά η αίσθηση που δημιουργεί ο τρόπος με τον οποίο τα φοράτε. Διαλέξτε κομμάτια που τονίζουν τα κομμάτια του σώματος σας που αγαπάτε και αποσπάστε την προσοχή από τα μέρη που δεν αισθάνεστε δυνατή.
Για να τονίσετε το στήθος διαλέξτε σουτιέν με μπανέλα ή έξτρα στήριξη.
Για να προσέξει τα πόδια σας διαλέξτε ψηλές κάλτσες, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα.
Για να τονίσετε τους γοφούς επιλέξτε κορσέδες, ή bustier. Για να τους κρύψετε φορέστε ένα μακρύ αέρινο νυχτικό.
Για να τονίσετε τα οπίσθια επιλέξτε g-string ή σορτς.
Για μακροχρόνια σχέση. Αν είστε με τον συντροφό σας πολλά χρόνια και νιώθετε αμήχανα να εμφανιστείτε με κάτι που δεν συνηθίζετε -μεταξωτά εσώρουχα ή ζαρτιέρες-, μην διστάσετε. Να ξέρετε πως δεν θα τον πειράξει.
Εστιάστε στο τώρα. Ακόμη και να σκοπεύετε να χάσετε κιλά ή να αρχίσετε να γυμνάζεστε διαλέξτε κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφες όπως είστε αυτήν την στιγμή.
Τέλος εάν είστε από αυτές που φοβούνται να αγοράσουν εσώρουχα και αισθάνονονται πως το σώμα τους δεν είναι κατάλληλο για σέξι εμφανίσεις πάψτε να σκέφτεστε έτσι και αυτές τις γιορτές κάντε στο εαυτό σας δώρο το πιο τολμηρό σετ.

woman.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024