Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα 12 τζιν σορτσάκια για καυτές εμφανίσεις

Τα 12 τζιν σορτσάκια για καυτές εμφανίσεις

Το τζιν σορτσάκι αποτελεί την βασική επιλογή για την καλοκαιρινή μας εμφάνιση και μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες της ημέρας.

Σοφία Καραγιάννη

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι από ένα ολοκαίνουριο τζιν σορτσάκι; Είναι αλήθεια πως τα σορτσάκια αυτά αποτελούν διαχρονική καλοκαιρινή αγάπη για όλους μας, αφού είναι άνετα, στιλάτα και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα στυλ και σε κάθε περίσταση, αρκεί να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή.
Μπορούμε να το βρούμε σε όλες του τις εκδοχές: κοντό, boyfriend βερμούδα σε φαρδιά γραμμή, στενό και αποκαλυπτικό, με έθνικ κεντήματα ή τρουκς, με πολύχρωμα μοτίβα, με σκισίματα , καθώς οι επιλογές στα μήκη τους πρόκειται να μας ικανοποιήσουν όλες. Μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα, είτε με T-shirt και flat πέδιλα για μία πιο casual εμφάνιση είτε με φλοράλ πουκάμισα σε εξωτικά χρώματα και ψηλοτάκουνο για βραδινές βόλτες.
Σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με τις επιλογές και τους συνδυασμούς που θα κάνετε το τζιν σορτσάκι μπορεί να μεταμορφωθεί σε ρομαντικό, ροκ, μποέμ, έθνικ και όχι μόνο.
Για σας που αγαπάτε το vintage look, φέτος είναι η χρονιά σας, μιας και το σορτσάκι που πρόκειται να επικρατήσει και να φορεθεί περισσότερο αυτή τη σεζόν είναι το ψηλόμεσο, εμπνευσμένο από την δεκαετία του 1980.
Εμείς σας προτείνουμε κάποια σχέδια και στυλ και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που κολακεύει το σώμα σας καλύτερα.

woman.in.gr

Sports in

Χαμός για Μπαρτζώκα στο «Καραϊσκάκη»: Εμφανίστηκε με κασκόλ του Ολυμπιακού για δηλώσεις και αποθεώθηκε (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, βρίσκεται «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και όλος ο μπασκετικός Ολυμπιακός, για την ιστορική ρεβάνς με την Άστον Βίλα, και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024