Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιες ρίγες κολακεύουν κάθε σωματότυπο;

Ποιες ρίγες κολακεύουν κάθε σωματότυπο;

Το διαχρονικό ριγέ μοτίβο ανανεώνεται μέσα από τις προτάσεις των σχεδιαστών για τη φετινή σεζόν.

Κέλλυ Δεσύπρη, Σοφία Καραγιάννη

Μπορεί να πέρασε σχεδόν ένας αιώνας από τότε που η Coco Chanel πρωτολάνσαρε τη μαρινιέρα στα πολυτελή θέρετρα της Γαλλίας, αλλά το ριγέ μοτίβο παραμένει διαχρονική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες. Φέτος δε, το έχουμε δει σε όλες του τις παραλλαγές, από την πιο κλασική μέχρι την πιο εξεζητημένη. Όμως όσο εντυπωσιακό και αν παρουσιάζεται στις πασαρέλες, η μεταφορά του στην «πραγματική ζωή» μοιάζει με άθλο! Γι’ αυτό και εμείς βρήκαμε τα 5 tips που θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε το trend στη γκαρνταρόμπα σας με τον πιο σύγχρονο τρόπο.
∙Η ένταση ενός πολύχρωμου ριγέ, όπως αυτά που παρουσίασαν οι οίκοι Dolce&Gabbana, Ralph Lauren και Vivienne Westwood, εξισορροπείται εύκολα αν συνδυαστεί με λευκά ή nude ρούχα και αξεσουάρ. Φορεμένα από το πρωί ως το βράδυ είναι πρακτική και stylish επιλογή.
∙Τα παντελόνια με κάθετες ρίγες, που αγαπήθηκαν φέτος από τους οίκους Acne, Chloe και Tommy Hillfiger, κολακεύουν τη μεσογειακή σιλουέτα και προσθέτουν ύψος. Οι ασπρόμαυρες ρίγες ταιριάζουν σε pajama pants, ενώ τα παστέλ σε παντελόνια με ίσια ή στενή γραμμή. Συνδυασμένα με μονόχρωμα blazer και μπλούζες αποτελούν την επιτομή της καλοκαιρινής κομψότητας.
∙Μπορεί οι φαρδιές, οριζόντιες ρίγες όπως παρουσιάστηκαν από τους οίκους Moschino και Christian Dior, να λέγεται πως δεν κολακεύουν όλους τους σωματότυπους αλλά φορεμένες σε blazer και μπλούζες, συνδυασμένες με θηλυκά, ανάλαφρα κομμάτια ισορροπούν και εντυπωσιάζουν.
∙Για τις λάτρεις του κλασικού, το λεπτό ριγέ μοτίβο είναι και φέτος στη μόδα όπως απέδειξαν οι οίκοι Sportmax και Paul&Joe. Συνδυασμένο με floral και πουά σε παρόμοιους τόνους παίρνει νέα πνοή και γίνεται απόλυτα σύγχρονο.
∙Οι πιο τολμηρές θα εντυπωσιάσουν με jumpsuits και φορέματα σε total look αγκαλιάζοντας έτσι πλήρως το trend. Συνδυασμένα είτε με μονόχρωμα, είτε με έντονα prints σε παπούτσια και αξεσουάρ, μεταφέρουν στην καθημερινότητα τις επιλογές των οίκων Marc Jacobs, Jonathan Saunders και Oscar de la Renta.

woman.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024