Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λευκό t-shirt: σικ εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Λευκό t-shirt: σικ εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ο πιο απλός τρόπος για να δείχνετε κομψή με τα ρούχα που έχετε ήδη στην ντουλάπα σας.

φωτό: Abacapress

Από τη Νίκη Σωτηροπούλου, image stylist και fashion blogger (www.city-style-angels.gr).
1. Νιώθω Σταρ με τα αγαπημένα μου all-star
Ντυθείτε όπως οι σταρ με casual, street style με λευκό t-shirt με slim fit τζην παντελόνι σε σκούρο μπλε, μαύρη τσάντα που χωράει τα πάντα και τα αγαπημένα σας All-star σε μοντέρνο animal print! Το φουλάρι, επίσης σε animal print κοσμεί το λαιμό, ενώ τον ίδιο ρόλο «παίζει» το βραχιόλι-αλυσίδα σε χρυσό.
2. Φουλάρι, τσάντα και τζιν καμπάνα
Φορώντας ένα ξεβαμμένο τζιν καμπάνα με ψηλές τζιν πλατφόρμες, αναβιώνουμε τα ένδοξα 70s με μία νεωτεριστική αισθητική που προσδίδεται από μία τσάντα πόλης σε ουδέτερο χρώμα ένα φουλάρι για το κεφάλι με γεωμετρικά σχέδια και ένα μενταγιόν για το λαιμό σε χαρούμενο μπλε αζούρ.
3. Από την Ασία με αγάπη (στα λουλούδια)
Αν και είναι για δύσκολους λύτες, με μία δεύτερη ανάγνωση, το λουλουδάτο, βαμβακερό παντελόνι σε στενή γραμμή μαζί με flat σανδάλια σε μαύρο και μπεζ είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για το «απαιτητικό» σατέν κιμόνο. Μπαλαντέρ: τσαντάκι clutch σε κάποιο από τα χρώματα του παντελονιού.
4. Ναυτικό στιλ με εσπαντρίγες
Για τις πιο καλοκαιρινές ημέρες το ναυτικό στιλ μας συνοδεύει και φέτος τόσο εν πλω, όσο και σε κάποιο νησί με αποκορύφωση το λευκό t-shirt, τις ριγέ εσπαντρίγιες, ασορτί με ναυτικό σάκο με όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι, καυτό, ναυτικό σορτσάκι με χρυσά κουμπιά, γυαλιά ντεγκραντέ και ψάθινο καπέλο στο χρώμα της θάλασσας.
5. Η κουκλίτσα με τα ροζ
Ως μία πιο σύγχρονη Λολίτα, δίνουμε μία τολμηρή και έντονη χρωματικά ανανέωση στο λευκό μας t-shirt με ριγέ, μίνι, ασπρόμαυρη φούστα και μοκασίνια με κορδόνια, τσαντάκι ώμου, γυαλιά και βραχιόλι, όλα στο αθώο και σέξυ ροζ.
6. Ροκ πινελιές στη ζούγκλα της πόλης
Για μία ροκ συναυλία, ανεβάζουμε τους τόνους ενός λευκού t-shirt, με ψηλόμεσο τζιν με τσάκιση, animal print πλατφόρμα και τσαντάκι clutch, ενώ το unisex α-λα Μάρλον Μπράντο μαύρο καπέλο με αλυσίδα ταιριάζει γάντι με το επαναστατικό perfecto δερμάτινο.
7. Βίβα λα Ντίβα
Η κλασική (τα τελευταία 3 χρόνια) μακριά, αέρινη μαύρη φούστα απογειώνει το λευκό t-shirt και την αυτοπεποίθηση μας, ενώ οι μεταλλιζέ ασημί γόβες, το swarofski περιδέραιο με μαύρη κορδέλα, το χρυσό-ασημί δαχτυλίδι και το χρυσό τσαντάκι ολοκληρώνουν μία πετυχημένη εμφάνιση διακριτικής πολυτέλειας.

woman.in.gr

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024