Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις νέοι τρόποι για να ντυθείς σαν Λονδρέζα

Τρεις νέοι τρόποι για να ντυθείς σαν Λονδρέζα

Με αφορμή της Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, μελετάμε τρία up-to-date λονδρέζικα στιλ για να αντιγράψουμε.

Κέλλυ Κουναλάκη, φωτό: Abaca


To νέο κομψό:
Στιλ με ακρίβεια και ξεκάθαρα καθωσπρέπει, έρχεται από το Kings Road και συνοδεύεται πάντα με τακούνια. Τα κορίτσια που το υποστηρίζουν συχνάζουν στο κατάστημα Harvey Nichols στο Knightsbridge, αλλά δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από το να ψωνίζουν από το Matches και το Net-a-porter. Η φόρμουλα του στιλ τους στηρίζεται στον συνδυασμό ενός statement παλτού και φορεμάτων από φίνα υφάσματα, ή με συνδυασμό κλασικών μπλουζών και φούστας.
Οι χίπστερς του East End:
Στο Hackney τα κορίτσια αγαπούν τις αθλητικές πλατφόρμες και τα sneaker τους (πάντα σε μονοχρωμία). Μινιμαλιστικές γραμμές με μια δόση από grunge, αλλά πρώτα απ’ όλα έρχεται η άνεση σε κάθε περίσταση. Επίσης δεν κρύβουν ποτέ την στενή σχέση που έχουν με τα denim, ακόμα και σε φαρδιές γραμμές. Οτιδήποτε με στάμπα ή εκτύπωση δεν είναι κάτι που θα υποστηρίξουν (εκτός κι αν πρόκειται για το logo της Adidas ή της Nike), εν αντιθέσει με τα ρούχα σε navy χρώματα, άσπρο, μπεζ και, φυσικά, μαύρο.

Οι fashion bloggers της περιφέρειας:
Κανείς δεν ξέρει από πού ακριβώς προέρχονται, αλλά από πού κι αν ξεπροβάλουν ένα είναι σίγουρο: πρέπει να έχουν μια τεράστια ντουλάπα με άπειρα ρούχα, μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι τις βλέπουμε κάθε μέρα και με άλλο στιλ. Κλασικά κομμάτια που μπερδεύονται με πιο extreme σχέδια, αυτά τα κορίτσια ξέρουν να ξεχωρίζουν. Συνήθως δεν ψωνίζουν ακριβά ρούχα, αλλά φοράνε πάντα τα πιο must αξεσουάρ της σεζόν. Είναι τα φαβορί και οι street stylers που όλοι αγαπούν να φωτογραφίζουν για την απίστευτη φωτογένεια τους.

woman.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024