Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5 στιλ ρολογιών και πώς να τα φορέσετε

5 στιλ ρολογιών και πώς να τα φορέσετε

5 στιλ ρολογιών και πώς να τα φορέσετε, από το chain bracelet μέχρι το jewellery watch.

Παπαναστασίου Ευφροσύνη

Ρωτήστε κάθε επιτυχημένη γυναίκα εκεί έξω και θα σας πει πως ναι, ο χρόνος είναι χρήμα, που στην κοινή γλώσσα σημαίνει πολυτέλεια. Ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια στην εποχή που η ώρα είναι ενσωματωμένη σε κάθε είδους ηλεκτρονικής συσκευής, από κινητά μέχρι tablets, μπορούν να θεωρηθούν τα ίδια τα ρολόγια χειρός. Τα τελευταία χρόνια, σε μία προσπάθεια να εξισορροπηθούν οι απώλειες από την ανεξέλεγκτη πρόοδο της τεχνολογίας, οι ωρολογοποιοί έχουν βάλει τα δυνατά τους όσον αφορά το design και τη λειτουργικότητα των ρολογιών χειρός κάτι που η παγκόσμια αγορά αναγνώρισε με αναπάντεχα θετικό τρόπο. Και κάπως έτσι τα ρολόγια απέκτησαν και πάλι προεξέχουσα θέση στο συρτάρι με τα κοσμήματα.
Παρακάτω θα βρείτε τα 5 κυρίαρχα στιλ ρολογιών και πώς να τα φορέσετε:
1. Από ατσάλι
Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στην ιστορία της ωρολογοποιίας είναι το κλασικό ρολόι από ανοξείδωτο χάλυβα (ατσάλι), διακριτικό μεν πολυτελές δε. Το δυνατό το σημείο; Φοριέται με τα πάντα. Και είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Η Dakota Fanning το φόρεσε στην πιο λιτή εκδοχή του με πουκάμισο και blue jeans. Αριστερά, το μοντέλo Carrera της TAG Heuer.
2. Chain bracelet
O πιο άξιος εκπρόσωπος του ρετρό γκλάμουρ και της ανεπιτήδευτης κομψότητας στα ρολόγια είναι το chain bracelet. Η Jessica Alba το φόρεσε με λευκό τοπ και ψηλόμεσο τζιν. Αριστερά, η ορθογώνια εκδοχή του chain bracelet από τους ωρολογοποιούς του Chanel.
3. Cape Cod

Για επιμελώς ατημέλητα λουκ με γαλλικό je-ne-sais-quoi αέρα προτιμήστε το διάσημο Cape Cod στιλ του Hermès, ακριβώς όπως και η επιτομή του Παριζιάνικου coolness, Ines de la Fressange.
4. Boyfriend watch
Tέλος, υπάρχει και το ανδρικό oversized aka boyfriend watch. Οι πιο τολμηρές το συνδυάζουν με επίσης ανδρικό πουκάμισο, εξισορροπώντας το με μαύρα pumps. Η Victoria Beckham το φόρεσε με μαύρο στενό mini dress. Αριστερά, το μοντέλο DIAGONO της Bulgari.
5. Jewelry watch
Τα jewelry watches είναι η καινούρια τάση στον κόσμο της ωρολογοποιίας. Η ηθοποιός Brie Larson το φόρεσε με μαύρο strapless jumpsuit. Aριστερά, μία εκδοχή του jewelry watch από τον Chanel.

woman.in.gr

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024