Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
iPlate

iPlate

Ποιος δεν θα ήθελε να μπορούσε να χειρίζεται τις καθημερινές του εικόνες και κινήσεις σε ένα software σαν το Photoshop; Ποιος δεν σκέφτηκε κάποια στιγμή να μπορούσε να πατήσει Ctrl Ζ μετά το σπάσιμο ενός ποτηριού;  

Ποιος δεν θα ήθελε να μπορούσε να χειρίζεται τις καθημερινές του εικόνες και κινήσεις σε ένα software σαν το Photoshop; Ποιος δεν σκέφτηκε κάποια στιγμή να μπορούσε να πατήσει Ctrl Ζ μετά το σπάσιμο ενός ποτηριού; Ο Γάλλος Illustrator Todd Borka σχεδίασε τη σειρά πιάτων iPlate κάνοντας αυτές ακριβώς τις σκέψεις.

Οι χρήστες του προγράμματος Photoshop θα μπορέσουν εύκολα να αναγνωρίσουν την προσπάθεια «ανεβάσματος» της μπριζόλας κατευθείαν από το ψυγείο, ή την αλλαγή χρώματος στο ψάρι, ή την προσπάθεια «διαγραφής» των τηγανητών από το πιάτο. Και όλοι θα χαμογελάσουν.
Τα πορσελάνινα πιάτα διατίθενται σε 4 διαφορετικές σειρές με τις ονομασίες Import Food, Edit Food, Image Size, Ctrl Z. Κάθε σετ περιλαμβάνει ένα πιάτο από κάθε σειρά και προς το παρόν διατίθενται μόνο στο: http://www.ulule.com/iplate

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024