Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρέσκες φρουτοσαλάτες και δροσερά κοκτέιλ

Φρέσκες φρουτοσαλάτες και δροσερά κοκτέιλ

Αν ο φούρνος είναι η καρδιά της κουζίνας, το ψυγείο είναι ο «εγκέφαλός» της αφού διατηρεί φρέσκιες τις πρώτες ύλες για τις νόστιμες δημιουργίες σας.

Δεν είναι όμως όλα τα ψυγεία ίδια και αυτό το καταλαβαίνει κανείς αφού εγκαταστήσει ένα ψυγείο Neff και διαπιστώνει πόσο χώρο του προσφέρει εσωτερικά ενώ οι εξωτερικές διαστάσεις δεν διαφέρουν από το τυπικό.
Εκτός από την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, οι συσκευές ψύξης και κατάψυξης της Neff διακρίνονται κυρίως για τον έξυπνο εσωτερικό εξοπλισμό τους και όχι άδικα. Τα πάντα είναι τέλεια μελετημένα με ρυθμιζόμενα ράφια στις πόρτες έτσι ώστε να χωράει το γάλα ό,τι ύψος και αν έχει το μπουκάλι του αλλά και τα πιο μικρά βαζάκια με γκουρμέ σάλτσες. Επιπλέον το ειδικό κυματιστό συρτάρι επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα με αποτέλεσμα τα λαχανικά και τα φρούτα να διατηρούνται φρέσκα και δροσερά για περισσότερο χρόνο.
Για ανθρώπους με υψηλές απαιτήσεις σε design και λειτουργικότητα υπάρχουν οι ψυγειοκαταψύκτες Side-by-Side οι οποίοι τοποθετούνται είτε ελεύθερα στο χώρο είτε δίπλα στην πρόσοψη ενός επίπλου. Ο διανομέας πάγου και νερού με σύστημα αφής φροντίζει για πόσιμο νερό και καθαρά παγάκια με το πάτημα ενός πλήκτρου, για όλες εκείνες τις βραδιές με φίλους που ο άφθονος πάγος είναι απαραίτητο αγαθό.

Ανοίγοντας κανείς τις δυο πόρτες με τις κομψές χειρολαβές πείθεται για την αφθονία του χώρου και το άπλετο φως από λάμπες LED που διαχέεται ομοιόμορφα. Ακόμα η ψύξη με σύστημα MultiAirFlow κατανέμει παντού τον αέρα έτσι ώστε να υπάρχει ακριβής θερμοκρασία σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και στις μικρότερες γωνίες.

woman.in.gr

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024