Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H δίαιτα της σαμπάνιας

H δίαιτα της σαμπάνιας

Τα μυστικά της ισορροπημένης και απολαυστικής δίαιτας.

Λουκία Λυκίδη

Σταματήστε να στερήστε
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στην προσπάθεια μας να χάσουμε βάρος είναι το να βάζουμε στο νου μας την ιδέα του ότι δεν μπορούμε να έχουμε κάτι. Θέλετε να φάτε ένα γλυκό; Kάντε τo!. Όταν το φαγητό παύει να είναι κάτι απαγορευμένο χάνει την δύναμη του και δεν μετατρέπεται πια σε εμμονή.

Αγαπήστε τον εαυτό σας τώρα.

Όταν ξεκινάμε την προσπάθεια για την απώλεια κιλών έχουμε πιάσει συνήθως πάτο. Πρέπει να αισθανόμαστε θετικά αν θέλουμε στ’ αλήθεια να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και την σχέση μας με το σώμα μας.
Αν δεν μπορείτε να προφέρετε τις τροφές μην τις τρώτε.
Επειδή κάποια τροφή έχει λίγες θερμίδες ή δεν έχει λιπαρά δεν σημαίνει ότι είναι και υγιεινή. Προσπαθήστε να τρώτε τροφές ακατέργαστες και θρεπτικές που να μην είναι συσκευασμένες.

Κάντε την γυμναστική διασκεδαστική.

Μην γράφεστε σε πολύ απαιτητικά τμήματα στο γυμναστήριο. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απογοητευτείτε. Επιλέξτε δραστηριότητες που σας κινητοποιούν και είναι διασκεδαστικές. Μια καλή ιδέα είναι ο χορός, η πεζοπορία ή το τένις.

Φροντίστε την εμφάνιση σας.

Αν δείχνουμε όμορφα αισθανόμαστε και όμορφα. Μην περιμένετε να αγοράσετε καινούργια ρούχα αφού έχετε χάσει κιλά. Αγοράστε ρούχα που σας κολακεύουν και ταιριάζουν στο σώμα που έχετε αυτήν την στιγμή, όχι αυτό που θα έχετε σε έξι μήνες.
Απογειώστε την θηλυκότητα σας

Όταν έχουμε περιττά κιλά τείνουμε να μην προσέχουμε την εμφάνιση μας. Αντισταθείτε σε αυτήν την ροπή και μην παραλείπετε το εβδομαδιαίο μανικιούρ, το πεντικιούρ, το μακιγιάζ και το άρωμα σας.

Προτιμήστε τις δίαιτες με βάση τα λαχανικά. Έρευνες δείχνουν πως οι άνθρωποι που ακολουθούν μια διατροφή βασισμένη στα λαχανικά είναι πιο υγιείς.

Οι λέξεις μετράνε. Μην μιλάτε αρνητικά για τον εαυτό σας. Έχει μεγαλύτερη επίδραση απ’ όση μπορείτε να φανταστείτε. Με το να αποκαλείτε τον εαυτό σας χοντρό είναι ο πιο εύκολος τρόπος να νιώθετε άσχημα και να μην βρίσκετε κίνητρο για να χάσετε βάρος. Προσπαθήστε να κάνετε στον εαυτό σας ένα κοπλιμέντο την ημέρα. Αυτό θα χτίσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας ενισχύσει στην μάχη σας με τα κιλά.
Κάντε τα γεύματα ξεχωριστά. Φροντίστε να τρώτε τα γεύματα σας στο αγαπημένο σας σερβίτσιο, επάνω στο αγαπημένο σας τραπεζομάντιλο και με καλή παρέα.
Στην υγεία σας. Επιλέξτε να πίνετε σαμπάνια. Όχι μόνο έχει λιγότερες θερμίδες αλλά και πολλά ακόμη οφέλη για την υγεία μεταξύ των οποίων η πρόληψη της απώλειας της μνήμης, η ενίσχυση της καρδιάς και η προστασία του εγκεφάλου από εκφυλιστικές ασθένειες.

woman.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024