Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μαγειρική γίνεται αληθινή απόλαυση

Η μαγειρική γίνεται αληθινή απόλαυση

Σε όσους αρέσει το μαγείρεμα είναι γνώριμη η εικόνα της κουζίνας «μετά». Επιφάνειες γεμάτες με λερωμένα σκεύη που αναζητούν γρήγορα καθάρισμα και φυσικά όλα περνάνε από τα χέρια του «μάγειρα».

Γι’ αυτό και ξέρουν όλοι πως η σωστή επιλογή πλυντηρίου πιάτων είναι στο μέγιστο την άνεση στην κουζίνα. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ένα πλυντήριο της Neff καθώς η τελευταία σειρά της απαρτίζεται από μοντέλα ακόμα πιο ευέλικτα, ακόμα πιο άνετα και ακόμα πιο οικονομικά.
Τα νέα πλυντήρια πιάτων της Neff χωράνε με άνεση14 σερβίτσια, χάριν στο επιπλέον συρτάρι VarioPlus που διαθέτουν. Σχεδιασμένο σε σχήμα V εκτός από μαχαιροπίρουνα χωράει και μικρά σκεύη όπως φλιτζάνια εσπρέσο, κουτάλες κλπ. Όλα τα μοντέλα είναι επιπλέον εξοπλισμένα με το σύστημα αλλαγής ύψους 3 επιπέδων RackMatic, κάτι που κάνει την εξοικονόμηση χώρου παιχνιδάκι.
Ακόμα, λύνεται το πρόβλημα διάλυσης του απορρυπαντικού αφού ένας ελεγχόμενος πίδακας νερού φροντίζει ώστε να διαλυθεί γρήγορα και να δράσει ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο του πλυντηρίου ενώ ο ειδικός ψεκαστήρας ταψιών θα τα κάνει να λάμψουν χωρίς να βάλετε εσείς το…χεράκι σας. Και τι γίνεται όταν το φορτίο του πλυντηρίου αποτελείται και από κατσαρόλες αλλά και από ευαίσθητα ποτήρια; Κανένα πρόβλημα, αφού η διζωνική πλύση Intensive Zone φροντίζει ώστε να καθαριστούν και τα δύο άψογα αλλά και προσεκτικά.

woman.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024