Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
10 σνακ με λιγότερο από 100 θερμίδες

10 σνακ με λιγότερο από 100 θερμίδες

Διασφαλίστε την διαίτα σας και την φόρμα σας με αυτά τα σνακ που δεν ξεπερνούν τις 100 θερμίδες. Φωτό: shutterstock.com

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: Shutterstock

Το να τρώμε υγιεινά μπορεί να είναι δύσκολο εγχείρημα όσον αφορά τα γεύματα, στα σνακ όμως τα πράγματα ανεβαίνουν και άλλο σε πίστα δυσκολίας. Όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε με την έλξη που ασκεί ένα σοκολατάκι, ένα πατατάκι ή ένα τραγανιστό μπισκότο. Και είναι τρομερό πως ημέρες εγκράτειας μπορούν να αφανιστούν στην θέα ενός cupcake. Αυτός είναι και ο λόγος που συγκεντρώσαμε τα υγιεινά σνάκ που έχουν κάτω από 100 θερμίδες. Θα σας βοηθήσουν σίγουρα να διατηρήσετε ή να επανεκκινήσετε την δίαιτα που υποσχεθήκατε στην αρχή του χρόνου
Μαύρο ψωμί με μαρμελάδα χωρίς βούτυρο.
Γυρίζετε στο σπίτι από την δουλειά και πεθαίνετε για κάτι που θα σας κρατήσει μέχρι το βραδινό. Αλείψτε μια φέτα μαύρο ψωμί με μαρμελάδα και προσοχή: παραλείψτε το βούτυρο.
Κρέπα με φρούτα
Ετοιμάστε μια λεπτή κρέπα ή τηγανίτα και αντί να την φορτώσετε με μερέντα συνοδέψτε την με φρούτα της αρεσκείας σας.
Γιαούρτι με φρούτα

Ασφαλής και απολαυστική επιλογή για απογευματινό σνακ.
Ριζογκοφρέτες.
Είναι ελαφριές με πολύ λίγες θερμίδες. Αλλά προσοχή για να παραμείνει ένα ελαφρύ σνακ πρέπει να προσέξουμε και την ποσότητα. Τρεις μάξιμουμ για να μην ξεπεράσουμε το όριο των 100 θερμίδων.
Μπάρα Δημητριακών Αν και μια ισορροπημένη διατροφή προυποθέτει πως δεν θα παραλείπουμε το πρωινό, η ζωή μπορεί να γίνει πολύ στρεσογόνα και συχνά να μην χωρά όλα τα απαραίτητα γεύματα με πρώτο θύμα το πρωινό. Σε αυτές τις ώρες ιδανική είναι μια μπάρα δημητριακών.
Smoothie φρούτων
Βάλτε στο blender τα αγαπημένα σας φρούτα. Μην επιλέξετε μπανάνες και μην προσθέσετε γιαούρτι γιατί θα ξεπεράσετε το όριο των 100 θερμίδων. Μπορεί το ρευστό smoothie να μην σας πείθει σαν σνακ δοκιμάστε το όμως και θα δείτε ότι όντως σας γεμίζει.
Πορτοκάλι και ακτινίδιο
Αυξάνουν τα επίπεδα της βιταμίνης C ενώ το ακτινίδιο -ένα από τα 26 πιο θρεπτικά φρούτα παγκοσμίως- μειώνει το ρίσκο της υψηλής πίεσης αλλά και την πιθανότητα για εγκεφαλικά.
Ελιές
Με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι είναι συνήθως αδύνατον να αντισταθούμε στο να τσιμπολογήσουμε στα πατατάκια του μπαρ. Αντ’ αυτού αναζητήστε μερικές ελιές. Οι είκοσι φτάνουν μόνο στις 68 θερμίδες.
Σταφύλια
Μπορείς να τα τσιμπολογάς όλη μέρα. Το αγαπημένο σνακ της Βικτόρια Μπέκαμ μπορεί να είναι κατάλληλο και για εμάς.
Καρότο -Αγγούρι
Τα μικρά αυτά πράσινα και πορτοκαλί μπαστουνάκια μπορούν να γίνουν κατάλληλο σνακ για όλες τις ώρες, να μας δροσίσουν αλλά και να ξεγελάσουν την πείνα μας.

woman.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024