Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μυστικό για τραγανή πίτσα

Το μυστικό για τραγανή πίτσα

Δεν χρειάζεται να είστε σεφ η ειδικός στη μαγειρική. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο φούρνος Neff, για στιγμές γεμάτες απόλαυση.

Για κάθε συνταγή σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή συσκευή ψησίματος καθώς και ο σωστός τρόπος ψησίματος και λειτουργίας του φούρνου σας. Οι φούρνοι της Neff είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι κυριολεκτικά για κάθε περίσταση. Το μυστικό επιτυχίας τους συνίστανται στο μοναδικό σύστημα θερμού αέρα της Neff Circo Therm. Ο θερμός αέρας κυκλοφορεί στοχευμένα και με υψηλή ταχύτητα γύρω από το φαγητό και κατά το άνοιγμα της πόρτας δεν προκύπτει απώλεια του αέρα. Μάλιστα, το μοναδικό σύστημα θερμού αέρα επιτρέπει την προετοιμασία τριών διαφορετικών φαγητών χωρίς να αναμειγνύονται οι μυρωδιές τους.
Η ειδική βαθμίδα για την πίτσα σε συνδυασμό με την λειτουργία Neff Circo Therm, μετατρέπει με μια απλή κίνηση ένα κατεψυγμένο προϊόν, σε μία τραγανιστή και λαχταριστή πίτσα. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό θα δώσει λύση σε πολλά προβλήματα σας, καθώς θα μπορείτε να προσφέρετε σε οποιονδήποτε «απρόσμενο» επισκέπτη ένα νοστιμότατο γεύμα, χωρίς καθόλου προετοιμασία και κούραση. Η τραγανή απόλαυση μπορεί να επέλθει με πολλά και διαφορετικά είδη κατεψυγμένων προϊόντων, όπως είναι οι κατεψυγμένες τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καθένας από εμάς χρειάζεται και αναζητεί προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ζωής μας. Στη Neff στοχεύουν σε αυτό και δημιουργούν αποδοτικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, φέρνοντας στη κουζίνας μας τον ιδανικό συνεργάτη.
Προχωρώντας όμως ένα βήμα παραπέρα, εκτός από τις καινοτόμες συσκευές της, η Neff δημιούργησε την κοινότητα «Love Cooking» στο Facebook, ενημερώνοντας έτσι το κοινό για το καλό φαγητό, διάφορες συνταγές, οδηγίες άλλες και συμβουλές σωστής και επιτυχημένης μαγειρικής. Επισκεφθείτε το και βρείτε συνταγές για σπιτική, τραγανή πίτσα και όχι μόνο! www.facebook.com/Neff.gr?ref=ts&fref=ts

woman.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024