Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην πρεμιέρα της ταινίας της Beyonce

Στην πρεμιέρα της ταινίας της Beyonce

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή της και οι διάσημοι φίλοι της. Φωτό: Splash/IML

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: Splash/IML

To νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της διάσημης τραγουδίστριας που προβάλλεται από το δίκτυο ΗΒΟ με τίτλο Life is But a Dream έκανε πρεμιέρα εχθές στο Zieffeld Theater της Νέας Υόρκης. H οικογένεια αλλά και όλοι οι διάσημοι φίλοι της Beyonce και όχι μόνο ήταν εκεί. Πλάνα από πρόβες και ηχογραφήσεις, σκηνές με ανεξέλεγκτους παπαράτσι να την κυνηγούν σε αίθουσες αεροδρομίων αλλά ακόμη και ένα πολύτιμο υπερηχογράφημα της (αγέννητης ακόμη) Blue Ivy προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ δίνοντας στο κοινό μια αποκλειστική ματιά στην καριέρα αλλά και την προσωπική ζωή της Beyonce με την ίδια στον ρόλο του σκηνοθέτη. «Οι άνθρωποι βλέπουν τους διάσημους να έχουν χρήματα και φήμη» λέει σε ένα σημείο. «Είμαι όμως άνθρωπος. Κλαίω, φοβάμαι, νευριάζω όπως όλοι.
Επίσης η Beyonce αποκαλύπτει πως διαισθάνθηκε ότι έγκυος πριν το επιβεβαιώσει ο γιατρός «Aισθανόμουν ότι κάτι συνέβαινε. Είναι τρελό» και πως στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο για αυτήν να είναι αναγκασμένη να μην μιλά για την εγκυμοσύνη της. Όσο για την λαμπερή ζωή κάτω από τους προβολείς η Beyonce σχολιάζει. «Πάντα παλεύω με το πόσα πρέπει να αποκαλύπτω για τον εαυτό μου. Πώς μπορώ να μένω στην επικαιρότητα; Και πως μπορώ να κρατήσω την ψυχή μου ανέπαφη. Είναι πολύ στρεσογόνο να πρέπει να διατηρήσεις την εμπορική σου επιτυχία. Δεν μπορείς να εκφραστείς. Δεν μπορείς να μεγαλώσεις. Αυτή είναι η μάχη της ζωής μου» φαίνεται να λέει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.
Το Life is But a Dream έρχεται μια στιγμή που η σταρ βρίσκεται ήδη στην επικαιρότητα λόγω της πρόσφατης επανασύνδεσης με τις Destiny’s Child για την πρόσφατη κυκλοφορία του πρώτου single τους μετά από μια ολόκληρη δεκαετία αλλά και για την εμφανίσεις της στην τελετή ορκωμοσίας του προέδρου Barack Obama και στο Superbowl.

woman.in.gr

Sports in

Τι είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντσο Ιταλιάνο, μίλησε για τον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους του στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024