Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο George Clooney στη Βενετία

Ο George Clooney στη Βενετία

Γοητευτικός και πολιτικοποιημένος ο George Clooney μας κέρδισε και πάλι με το χαμόγελο αλλά και το μυαλό του. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas.

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas

Γοητευτικός όσα χρόνια και αν περάσουν ο George Clooney, έκανε ποδαρικό στο Φεστιβάλ της Βενετίας αλά μπρατσέτα με την συμπρωταγωνίστριά του Sandra Bullock στην πρεμιέρα της νέας του ταινία Gravity. Σκάφη, Palazzo, κανάλια, πολυτελή σκάφη και τουαλέτες πρωταγωνίστησαν φυσικά στο Φεστιβάλ όμως ο πάντα πολιτικοποιημένος Clooney δεν παρέλειψε να μιλήσει για το Σουδάν και τον δορυφόρο που χρηματοδοτεί για να παρακολουθεί τις κινήσεις και τις βιαιοπραγίες του δικτατορικού καθεστώτος εκεί. «Από την στιγμή που άρχισαν να παρακολουθούνται από τον δορυφόρο τα περιστατικά βιαιότητας έχουν περιοριστεί μόνο τις νυχτερινές ώρες ή κάτω από την κάλυψη των σύννεφων» είπε. Ο Clooney παρ’όλα αυτά απέφυγε να απαντήσει ποια είναι η γνώμη του για την αμερικανική επέμβαση στην Συρία λέγοντας πως δεν ήταν προετοιμασμένος για την ερώτηση. «Νόμιζα πως θα με ρωτούσατε πως μου φαίνεται ο Ben Affleck στον ρόλο του Batman» δήλωσε γελώντας.

woman.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024