Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δερμάτινα wish ribbons από τη Χριστίνα Κοντοβά  για το σκοπό του «Ένα Παιδί-Ένας Κόσμος»

Δερμάτινα wish ribbons από τη Χριστίνα Κοντοβά για το σκοπό του «Ένα Παιδί-Ένας Κόσμος»

Η fashion art designer Χριστίνα Κοντοβά, λανσάρισε μία νέα σειρά, δερμάτινων αυτή τη φορά wish ribbons για κοινωνικό σκοπό.

Η fashion art designer Χριστίνα Κοντοβά, λανσάρισε μία νέα σειρά, δερμάτινων αυτή τη φορά wish ribbons για κοινωνικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, με την αγορά ενός leather wish-ribbon, αυτόματα προσφέρετε το αντίστοιχο ποσό για την αγορά ενός κουτιού γάλα σε ένα παιδί δίπλα μας που το έχει ανάγκη, μέσω της ΜΚΟ «Ενα παιδί-Ένας κόσμος» ( www.paidi-kosmos.gr )

Στα δερμάτινα wish ribbons κυριαρχεί η λέξη RESPECT που εκφράζει από τη πλευρά της σχεδιάστριας το σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή όπως και το σεβασμό προς όλους εκείνους που προσφέρουν και συνεισφέρουν ουσιαστικά, ανακουφίζοντας ανθρώπους, παιδιά και οικογένειες που έχουν σήμερα την ανάγκη μας, περισσότερο από ποτέ. Ταυτόχρονα αναγράφονται οι λέξεις PEACE, PRIDE, FAITH & HOPE, εκδηλώνοντας την ανάγκη για τη διατήρηση βασικών αξιών μας.

Τα wish ribbons είναι unisex και διατίθενται στα χρώματα μαύρο, μπεζ, ροζ, κόκκινο και μπλε.

Ενόψει λοιπόν και των εορτών των Χριστουγέννων δωρίζοντας ένα leather wish ribbon σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, δωρίζετε ταυτόχρονα και στο «Ένα Παιδί-Ένας Κόσμος».

Στο site www.ckontova.com μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας όπως επίσης και να βρείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα και σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

in.gr

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024