Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ

To νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ

Οι διακοπές στην Χαβάη και τα δημόσια φιλιά. Η σχέση της Charlize Theron και του Sean Penn είναι το πιο καυτό κουτσομπολιό στο Χόλιγουντ αυτή την στιγμή.

Είναι το ζευγάρι που συζητιέται περισσότερο απο κάθε άλλο. Σε όλους μας αρέσουν τα ειδύλλια πόσο μάλλον όταν σε αυτά πρωταγωνιστούν λαμπεροί σταρ όπως η Charlize Theron και ο Sean Penn. Οι φωτογραφίες των διακοπών που πέρασαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην εξωτική Χαβάη (ο Sean Penn έχει σπίτι εκεί) μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο σαν ιός και έκαναν το γύρο του σε χρόνο μηδέν. Μετά την ολιγοήμερη παραμονή τους εκεί επέστρεψαν στο Λος Άντζελες με την ίδια πτήση αν και φρόντισαν να φύγουν από το αεροδρόμιο χωριστά.
Μέρες οι paparazzi έκαναν σκοπό της ύπαρξης τους να τους κυνηγούν για να πιάσουν ένα ενσταντανέ που θα πουλούσαν πραγματικά ακριβά. Ο Sean Penn να φεύγει από το σπίτι της Theron, εκείνη να φεύγει κρυμμένη κάτω από την κουκούλα της από το γυμναστήριο, οι δυο τους στο τζιπ, οι δυο τους να φεύγουν από ένα σινεμά στο Λος Άντζελες. Η έκπληξη όμως που επεφύλασσε το ζευγάρι στο κοινό ήρθε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Ηelp Haiti Home Gala που παρέθεσε ο Sean Penn στο Montage Hotel στο Beverly Hills. Αν και οι δυο τους δεν φωτογραφήθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί, αντάλλαξαν δημοσίως αγκαλιές και φιλιά. Εκείνος κάθισε δίπλα της στο τραπέζι ενώ στην συνέχεια την φίλησε στο λαιμό και στα χείλια. Ήταν μάλλον η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση εκτός και αν κάποιος το ερμηνεύσει σαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή μεταξύ δυο πολύ καλών φίλων.
Οι δυο τους είναι πράγματι πολύ καλοί φίλοι εδώ και χρόνια. Το 2010 φήμες για ερωτικό δεσμό μεταξύ τους είχαν πάλι αναζωπυρωθεί όταν εκείνος την στήριξε μετά από τον χωρισμό της με τον Stuart Townsend. Μήπως όμως τώρα κάτι ξεκινά πραγματικά μεταξύ τους; Ας ελπίσουμε ότι ο Sean έχει αφήσει για πάντα πίσω το βίαιο παρελθόν του.

woman.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024