Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιόνσε-Ομπάμα: είναι αλήθεια;

Μπιγιόνσε-Ομπάμα: είναι αλήθεια;

O φωτογράφος που αποκάλυψε την σχέση Ολάντ Γκαγιέ βάζει τώρα στόχο το αμερικάνικο προεδρικό ζεύγος. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas.

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas.

Μετά το σάλο που δημιούργησε με τις φωτογραφίες του Ολάντ έξω από το διαμέρισμα της Γκαγιέ, ο γάλλος φωτορεπόρτερ-παπαράτσι Πασκάλ Ροστέν βάζει ένα ακόμη προεδρικό ζεύγος στο μάτι. Ο ισχυρισμός του σε συνέντευξη του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 πως σήμερα η Ουάσινγκτον Ποστ θα αποκάλυπτε στοιχεία για ερωτική σχέση μεταξύ του προέδρου Ομπάμα και της τραγουδίστριας Μπιγιονσέ κατέρρευσαν χθες με την επίσημη δήλωση της εκπροσώπου της εφημερίδας η οποία δήλωσε . «Μπορώ να σας πω ότι είναι απολύτως αναληθές. Η Ουάσινγκτον Ποστ δεν δημοσιεύει τέτοιου είδους άρθρα» Ο Ροστέν πάντως εμμένει στους ισχυρισμούς του και δηλώνει πως γνωρίζει ότι η Ουάινγκτον Ποστ ερευνά το θέμα εδώ και κάποιες εβδομάδες ενώ είπε πως ποτέ δεν είχε αναφέρει ότι το θέμα θα έβγαινε σήμερα Τρίτη.
Να σημειωθεί ότι η Μπιγιονσέ είναι φίλη του προεδρικού ζεύγους, έχει τραγουδήσει και στις δύο ορκωμοσίες του Μπάρακ Ομπάμα το 2009 και το 2013 αλλά και στο πρόσφατο πάρτι της Μισέλ Ομπάμα για τα πεντηκοστά της γενέθλια. Οι φήμες περί εξωσυζυγικής σχέσης του Μπάρακ Ομπάμα έρχονται να προστεθούν σε αυτές που θέλουν την σχέση του προεδρικού ζεύγους να είναι ήδη κλονισμένη με μια από τις πιο πολυζητημένες στιγμές αυτήν στην κηδεία του προέδρου Μαντέλα με τις φωτογραφίες της μουτρωμένης Μισέλ. Επίσης δεν μπορεί κανείς να μην σχολιάσει πως με τον Πασκάλ Ροστέν από την μια και την δίκη για τις υποκλοπές τηλεφώνων από στελέχη της εφημερίδας «News of the World» και τις παράνομες σχέσεις που προκύπτουν από την άλλη, ο δημόσιος κόσμος τείνει να μοιάζει με ένα απέραντο κρεβάτι.

woman.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024