Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζορτζ είναι ερωτευμένος

Ο Τζορτζ είναι ερωτευμένος

Σαφάρι στην Τανζανία και διακοπές στις Σεϋχέλλες μαζί με την Αμάλ Αλαμπουντίν.

Λιέττα Κασιμάτη

Ακόμα κι αν ο Τζόρτζ Κλούνεϊ έβγαζε το ραντεβού του σε χωματερή και πάλι αυτή μετά θα ισχυριζόταν ότι ήταν το καλύτερο ραντεβού της ζωής της (»Εκείνο το πετάρισμα στα μάτια του, καθώς γελούσε καθώς στεκόταν πίσω από την τεράστια σωρό από σκουπίδια άλλαξε τη ζωή μου για πάντα»). Πράγμα που σημαίνει πως ναι, την πήγε ραντεβού σε σκουπιδότοποτα.
Ωστόσο ο Κλούνεϊ εξαντλεί με τον καιρό όλα τα πιθανά μέρη με την φημολογούμενη καινούργια του κοπέλα, την Amal Alamuddin. Τον περασμένο μήνα ο Κλούνεϊ πήγε την Alamuddin για ένα χαλαρό ραντεβού στο σινεμά… στον Λευκό Οίκο! Και τώρα μαθαίνουμε-μέσα από μερικές προσεκτικά τραβηγμένες φωτογραφίες από το People- ότι ο Κλούνεϊ πήγε τη δικηγόρο στην Τανζανία για σαφάρι. Για σαφάρι ναι!
Ακόμα κι αν η Alamuddin δεν μπορούσε να μην ενοχληθεί από το ότι ο Κλούνεϊ δεν σταματούσε να στέλνει στον Matt Damon φωτογραφίες με διάφορα ζώα συνοδευόμενα από μηνύματα όπως, »Πολύ όμορφη η κοπέλα σου σήμερα». Βέβαια δεν μπορούσε να του κρατήσει μούτρα και για πολύ, άλλωστε είναι για σαφάρι με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ!
Βέβαια μπορεί τα σαφάρι να μην είναι του γούστου σας, και να σκέφτεστε τώρα «Μα ποιανού αρέσει το σαφάρι; Πιθανότατα τους τσίμπησαν όλα τα κουνούπια του κόσμου και έπαθαν εγκαύματα από τον ήλιο! Άρα να τον χαίρεται η δικηγόρος!». Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες ο Κλούνεϊ πήγε την Alamuddin για τροπικές διακοπές στις Σεϋχέλλες. Πρόσφατα κυκλοφορόρησαν και φωτογραφίες τους από την παραλία, με αυτόν κρατάει μία μπύρα στο χέρι και αυτή ένα τροπικό φρούτο.
Δείτε ολόκληρο τις φωτό εδώ.

woman.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024