Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Game of  Thrones: η ταινία;

Game of Thrones: η ταινία;

O καταξιωμένος συγγραφέας της πολυλατρεμένης από όλο τον πλανήτη σειράς μεταφέρει το παραμυθικό Γουέστερος στη μεγάλη οθόνη.

Ευφροσύνη Παπαναστασίου

Με εκατομμύρια τηλεθεατών να περιμένουν με κομμένη την ανάσα την πρεμιέρα του 4ου κύκλου επεισοδίων του έπους φαντασίας του Τζωρτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν Game of Thrones στη μικρή οθόνη, ο Αμερικανός λογοτέχνης, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της μεταφοράς της τρίτης καλύτερης –σύμφωνα με το Imbd –σειράς όλων των εποχών, αυτή την φορά, στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο μοναδικός παράγοντας που οξύνει το δισταγμό του συγγραφέα, δεν είναι παρά το πώς θα μπορέσει ένα μυθιστόρημα με τόσο μεγάλο σενάριο και πλοκή να περιοριστεί στις 2 ώρες της κινηματογραφικής προβολής.
«Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα διαρκέσει ακόμα η σειρά. Θα προβάλλεται για 7 χρόνια; Για 8; Για 10; Τα βιβλία γίνονται όλο και μεγαλύτερα. Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να καλυφθεί το μπάτζετ, χρειαζόμαστε περίπου 100 εκατομμύρια. Αυτοί οι δράκοι ολοένα και μεγαλώνουν, ξέρετε», απαντάει ο ίδιος σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε.
Ακόμη και αν το Game of Thrones δεν μεταφερθεί τελικά στην μεγάλη οθόνη, το φανταστικό βασίλειο του Γουέστερος έχει σημαντικές πιθανότητες να βάλει και αυτό το λιθαράκι του στην 7η τέχνη. Ο Μάρτιν, έχοντας μόλις ολοκληρώσει τη νέα τριλογία μυθιστορημάτων Tales of Dunk and Egg, μία σκιαγράφηση της ζωής στο Γουέστερος 90 χρόνια πριν την εποχή της Daenerys Targaryen, φλερτάρει με την ιδέα ενός κινηματογραφικού blockbuster.

woman.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024