Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι αποκαλύπτουν οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones

Τι αποκαλύπτουν οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones

Λίγο πριν την πρεμιέρα του 4ου κύκλου, μάθαμε τι θα γίνει.

Μιχελάκου Ιωάννα

Ο Τζέιμι προσπαθεί να βρει τη νέα του θέση στο Κινγκς Λάντινγκ. Οι Γουάιλντινγκς προελαύνουν, η Ντενέρις εκστρατεύει ενάντια στο Μίριν. Ο 4ος κύκλος του σήριαλ φαινόμενο ξεκινάει στις 6/4 ταυτόχρονα σε Αμερική και Αγγλία, και το πάρτι για την αναμενόμενη πρεμιέρα στο Λονδίνο αποκάλυψε περισσότερα απ’ όσα έπρεπε. Το σούσουρο, μεγαλύτερο απ’ ότι 4 εβδομάδες μόδας μαζί.
Έτσι μάθαμε, αφενός μερικά από τα όσα θα γίνουν στον 4ο κύκλο, από τα στόματα των πρωταγωνιστών του, αφετέρου λεπτομέρειες για το σήριαλ και τους ηθοποιούς που δεν γνωρίζαμε:
1. Ο Τζον Σνόου είναι επισήμως ο πιο hot άντρας της σειράς
Με τον Ρομπ Σταρκ εκτός (θυμάστε τον Ματωμένο Γάμο), ο χαρακτήρας του Κιτ Χάρινγκτον αναβαθμίστηκε σε Νο 1 πιο ποθητό άντρα του GOT. Φυσικά υπάρχει και ο Τζέιμι Λάνιστερ, αλλά το νέο του κούρεμα δεν είναι και τόσο σέξι.
2. Θα ακολουθήσει και Ματωμένος Γάμος Νο 2
Αν πιστέψατε πως οι παραγωγοί μετά το μακελειό του Ματωμένου Γάμου και το κακό που μας έκαναν θα είναι καλοί μαζί μας, απατάστε. Αν και το πρώτο επεισόδιο θα αφορά περισσότερο το χτίσιμο της πλοκής και του σασπένς, πολύ σύντομα θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως και θα γίνει κακός χαμός. «Η πλοκή θα κορυφωθεί αρκετά νωρίς», λέει ο Λίαμ Κάνινγκχαμ (Ντάβος Σίγουορθ), γνωστός ως Ιππότης του Κρεμμυδιού, που άφησε να υπονοηθεί πως κάτι σημαντικό θα γίνει είτε στο 2ο είτε στο 3ο επεισόδιο. «Θα δούμε κάποιες WTF (what the f@@k) σκηνές.
Έχουμε την υποψία πως ο χαμός θα αφορά τους νεόνυμφους Τζόφρι και Μάρτζερι Ταϊρέλ. «Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ευτυχισμένος γάμος στο Κίνγκς Λάντινγκ;» πρόσθεσε ο Λίαμ.
3. Η Σάνσα Σταρκ θα πάρει την εκδίκησή της
Η ιστορία της είναι σπαραξικάρδια. Έχασε όλη της την οικογένεια και της φέρονται με φρικτό τρόπο. Η εντελώς αφελής χαζούλα, άρχισε σιγά σιγά να μεταμορφώνεται. Η Σόφι Τέρνερ που την υποδύεται δήλωσε πως «θα εγκαταλείψει το αθώο της πρόσωπο και θα αρχίσει να χειραγωγεί πρόσωπα και καταστάσεις. Θα χρησιμοποιήσει την ομορφιά της για να πετύχει το σκοπό της.»
4. Το καστ δεν έχει διαβάσει τα βιβλία
Οι περισσότεροι τουλάχιστον. «Ότι έχω διαβάσει είναι στη Wikipedia», αποκάλυψε η Σόφι. «Οι περισσότεροι αυτό κάνουμε, απλά δεν το παραδεχόμαστε.»
5. Η Ντενέρις είναι η απόλυτη φεμινίστρια
Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η Ντενέρις Ταργκάριεν θα μας θυμίσει γιατί την αγαπάμε και γιατί είναι το απόλυτο σύμβολο της θηλυκής μας δύναμης. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πολλά, απλώς ότι δεν θα της μείνει και πολύ χρόνος για ερωτικές περιπέτειες την ώρα που θα προσπαθεί να κατακτήσει τον κόσμο.
6. Η σειρά κάποια στιγμή θα τελειώσει
Επειδή ο Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν γράφει ακόμα τα βιβλία, κάποιοι σούπερφαν (εμείς π.χ.) ίσως ελπίζουν πως το σήριαλ θα συνεχίσει για πάντα. «Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως», λέει ο Λίαμ, «αλλά μιλάνε για 7 το πολύ 8 σεζόν».
7. Ο τέταρτος κύκλος έχει πολύ γυμνό
Το πρώτο επεισόδιο είναι γεμάτο γυμνό, μόνο από γυναίκες όμως. «Δεν νομίζω πως θα δούμε άλλους άνδρες χωρίς ρούχα», δήλωσε ο Τζον Μπράντλεϊ (Σαμ Τάρλεϊ).
8. Η σειρά παραλίγο να απορριφθεί
«Ο πιλότος ήταν αρκετά κακός και έπρεπε να ξαναγυρίσουμε όλες τις σκηνές. Προφανώς το κανάλι HBO ήταν έτοιμο να πει όχι.»
9.Το GOT έχει περισσότερους φαν από τα boybands.
O Λίαμ αποκάλυψε πως κάποια στιγμή τον περιτριγύρισαν κορίτσια που τσίριζαν «Κανά δυο έκλαιγαν, παράξενο αν δεν είσαι μέλος των One Direction, και μία λιποθύμησε.» Φανταστείτε τι γίνεται όταν βλέπουν τον Τζον Σνόου ή τον Τζέιμι Λάνιστερ.
10. Ο Σαμ παραμένει ο πιο αξιαγάπητος χαρακτήρας
Θα θυμηθούμε πόσο πολύ τον συμπαθούμε όταν θα συναντήσει τον φίλο του Τζον Σνόου στο πρώτο επεισόδιο. Ο ίδιος ο ηθοποιός, ο Τζον Μπράντλεϊ, είναι το ίδιο συμπαθής και αστείος. ‘Όταν ένας φαν τον ρώτησε γιατί ο χαρακτήρας του εξακολουθεί να είναι ακόμα χοντρός ενώ έχει περάσει τόσους μήνες στους πάγους με ελάχιστο φαγητό, ο Τζον του απάντησε «Δεν μπορείς να πιστέψεις πως είμαι ακόμα χοντρός ενώ πιστεύεις πως υπάρχουν δράκοι;»
Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 6 Απριλίου, στις 3 μ.μ.

woman.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024