Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να κάνετε καριέρα από το τραπέζι της κουζίνας

Πώς να κάνετε καριέρα από το τραπέζι της κουζίνας

Δεν χρειάζεται να βγείτε από το σπίτι για να κερδίσετε χρήματα.

Σοφία Εφραιμίδου, ψυχολόγος υγείας

Σίγουρα θα μάθατε τα νέα…Η οικονομία μας συνεχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Κι εσείς… Τι κάνετε γι’αυτό! Δεν μένετε άπραγες φυσικά! Και τι γίνεται με όλες εκείνες τις ιδέες που είχατε όσο σπουδάζατε; Θα τις αφήσετε να εξαφανιστούν; Άσε που πρέπει να συνεχίσετε να βγάζετε το χαρτζιλίκι σας, για να μην «υποχρεώνεστε» στους λοιπούς συγγενείς. Αν λοιπόν, το έχετε στο μυαλό σας αλλά διστάζετε, δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους η δουλειά στο σπίτι θα σας κάνει «χαρούμενες»!
Χρόνος & Χώρος!
Αν θέλετε να δουλέψετε κάτω από τις δικές σας διαθέσιμες ώρες, η εργασία από το σπίτι είναι ότι καλύτερο! Εσείς επιλέγετε, πού και πότε! Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να δουλεύεις, από την κουζίνα, από μια καφετέρια, μια βιβλιοθήκη ή ακόμα και από την παραλία! Και τι αν έξω έχει χαρά θεού! Εσύ πάρε τον υπολογιστή σου και κάνε την δουλειά σου στο μπαλκόνι ή στο πάρκο!
Ευέλικτο Πρόγραμμα

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για άδειες, ημέρες ασθένειας και επιβαρυμένα ωράρια! Η δουλειά από το σπίτι σου προσφέρει την ευελιξία να προγραμματίσεις την υπόλοιπη ζωή σου όπως εσύ θέλεις, χωρίς να χρειάζεται να «ξεχνάς» τι σημαίνει προσωπική ζωή!
Λιγότερα έξοδα περισσότερο κέρδος!

Ξέχασε τα ενοίκια, τους επιπλέον λογαριασμούς, το business look, την βενζίνη ή την συγκοινωνία προς την δουλειά, την διατροφή-δίατα που πάντα ήθελες να κάνεις. Διαμορφώνεις τον δικό σου χώρο έτσι όπως θέλεις, φοράς ότι θέλεις (εξυπακούεται και η πιτζάμα), τρως αυτά που θέλεις! Τόσο απλά!
Θα μου πείτε όμως, από που θα μπορούσατε να ξεκινήσετε αυτήν την υπέροχη ιδέα που προσφέρει όλα τα παραπάνω. Για καλή μας τύχη, η εξάπλωση της διαδικτυακής τεχνολογίας μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε δουλειά μέσα από πλατφόρμες ή ιστοσελίδες που προσφέρουν δουλειά από το σπίτι. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η εταιρία Elance.
Η Elance είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πλατφόρμα freelance για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσλάβουν και να συνεργαστούν με κορυφαίους ελεύθερους επαγγελματίες. Πάνω από 500.000 επιχειρήσεις και 2 εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες σε περισσότερες από 150 χώρες χρησιμοποιούν Elance. Αν ψάχνετε λοιπόν δουλειά από το σπίτι η Elance είναι το σωστό μέρος.
Μη φοβηθείτε να κάνετε αυτό το παραπάνω βήμα. Σας περιμένει ένας απίστευτα ποιοτικός κόσμος αποδίδωντας τα επιθυμητά κέρδη! Δοκιμάστε το!
Από τη Σοφία Εφραιμίδου, ψυχολόγο υγείας

woman.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024