Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσύ πόσο Bridget είσαι;

Εσύ πόσο Bridget είσαι;

Mε την έκδοση του νέου βιβλίου της Bridget Jones, βρήκαμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε τους γυναικείους χαρακτήρες των αγαπημένων μας σειρών και ταινιών με τους οποίους δεν θα μπορούσαμε, παρά να ταυτιστούμε.

Ευφροσύνη Παπαναστασίου

1. Bridget Jones.
Ο ιδιαίτερος εθισμός της Bridget στο αλκοόλ, στο κάπνισμα και στα «κακά αγόρια», ανέδειξε την κυκλοθυμική και ανασφαλή ηρωίδα της πολυαγαπημένης μας ταινίας, σε έναν από τους πιο «oh-so-like-me» χαρακτήρες στην ιστορία του Hollywood. Ας το παραδεχτούμε, κατά βάθος, υπάρχει μία Bridget σε όλες μας.

2. H Elle Woods στο «Η εκδίκηση της ξανθιάς».
Η πάντα στην τρίχα λατρεμένη μας ξανθιά, επιβεβαιώνοντας το νόμο πως τα φαινόμενα απατούν, κλείνει τα στόματα των οποιωνδήποτε εχθρών, κυνηγώντας το όνειρό της και πετυχαίνοντας τους στόχους της, αποδεικνύοντας πως αν υπάρχει θέληση, τα πάντα είναι δυνατά.

3. H Daenerys από το Game Of Thrones
Η Daenerys ξεκινά ως ένα συνεσταλμένο κορίτσι, ενέχυρο του αδερφού της, αλλά σύντομα εξελίσσεται σε μία δυναμική, ανεξάρτητη και θαρραλέα γυναίκα, οργανώνοντας το δικό της στρατό και αποδεικνύοντας τις εξαιρετικές ηγετικές τις ικανότητες. Και έχει και δράκους.

4 Η Meredith Grey από το «Grey’s Anatomy»
Η Meredith, γυναίκα σκληρά εργαζόμενη, ευφυής, συμπονετική και ειλικρινής, αντικατοπτρίζει επιτυχώς τη μέση σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν υστερεί καθόλου σε ευαισθησίες και ελαττώματα. Just to the point.

5. Η Annie από το Bridesmaids
Δεν θα μπορούσαμε παρά να συμπάσχουμε με την απολαυστική Kristen Wiig στο ρόλο της Annie, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την απελπισμένη ερωτική της ζωή, την αποτυχημένη καριέρα της αλλά και τη διακινδύνευση της φιλίας της με την κολλητή της η οποία και διεκδικείται από τη μισητή και φαινομενικά «τέλεια» αντίπαλό της, Helen.

6. Η Hannah από το Girls
Παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της Hannah, δεν θα μπορούσαμε παρά ταυτιστούμε με τις ανασφάλειες για το σώμα της, τις ερωτικές της αποτυχίες και την παντελή άγνοιά της για την πορεία των επαγγελματικών της. Όπως αναφέρει και η ίδια: «Νομίζω ότι είμαι η φωνή της γενιάς μου».

7. H Peggy Οlson στο Mad Men
Τη θαυμάζουμε όχι μόνο για τις φιλοδοξίες της και τη δημιουργικότητα της, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να αναδειχθεί και να ξεχωρίσει σε μία ανδροκρατούμενη βιομηχανία, ούσα συγχρόνως αντιμέτωπη και με τις προσωπικές της αποτυχίες. A total inspiration.

8. Η Elizabeth Bennett στο «Περηφάνια και Προκατάληψη».
Η Elizabeth είναι η γυναίκα που όλες κατά βάθος πιστεύουμε ότι είμαστε. Πνευματώδης, έξυπνη και γοητευτικά μετριοπαθής, επιβάλλεται στο φαντασμένο Mr. Darcy και τον μετατρέπει στον τέλειο άντρα. Απλά ακαταμάχητη.

woman.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024